Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #35 Malma

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png.3bc90b042076d45c2faf96e2ee056612.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się Moderatorka @Malma

Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Wydaje się w porządku, ale chyba mnie nie lubi :beka: 

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Bardzo fajna osoba, lecz aktualnie mamy spine.

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Miła sympatyczna osoba :P
Malma to jedna z niewielu osób, które szybko polubiłem z tego, że była miła, szalona xD oraz z humorem.
Zawsze pomoże/doradzi oraz da opierdziel solidny xDDD
Co mogę więcej powiedzieć więcej takich osób potrzeba :)
Pozdrawiam Serdecznie.  <3 

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Spoko dziewczyna można coś popisać. Wydaje się bardzo miła, no to chyba tyle za bardzo jej nie znam.

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Malma jest fajną osoba z którą można popisać na sb dluuugo. Chodzi późno spać przez co potem śpi mniej i częściej obraża i atakuje innych ????. Ogólnie jest spoko, szczera, dziwna i troszku dziecinna xDD. Fajna mordka wsm z niej jest ogólnie, tio wszystko ?

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Jest spoko. Nawet nawet ^^ 

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Łatwo daje się sprowokować i szybko się denerwuje, ma za długie pazury i pali "eRkę". Jest milutką osobą możną z nią porozmawiać na wiele tematów. Trochę irytująca ze względu na szybką zmianę humoru XD (chyba że ma staty na plusie to wtedy humor gituwa, no ale rzadko ma humor gituwa wiec sobie sami odpowiedzcie dlaczego)

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Po wszystkich opiniach na jej temat, które można było przeczytać pod jej kandydaturą na moderatora sieci, trochę się zdziwiłem, że została przyjęta na tą posadę. Natomiast z tego, co widzę radzi sobie nie najgorzej i oby tak dalej.

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Spoko osobą, miła, zawsze pierwsza do pomocy, ma duże poparcie wśród graczy. Myślę, że jest jedną z najbardziej chętnych do pomocy użytkownikem.

Anonim Użytkownika nr. 10: --->  @MalmaUroda oraz bezstronność, stanowcza, Ma swój rozum i nie ulega wpływowi towarzystwa. Włosy koloru blond. Dążenie do zrealizowania swojej *myśli* oraz chęć do pracy. Mogę powiedzieć, że jeżeli ona chwyci się jednej rzeczy, to będzie chciała, aby to zostało do końca zrobione. Jest osobą o pozytywną nastawieniu, bardzo komunikatywna haha, chodząca pani regulamin :v No ale czasem fakt trzeba :D czasami gadatliwa, ale wydaje mi się, że czasami tak ma :D Poza tym jest na swój sposób mila, ma dobry kontakt z graczami i adminami, jest spokojna i opanowana. Dobrze rozwiązuje spory i problemy. ;)

Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Ogólnie nie oceniam ludzi jak ich nie znam, jednak słyszałam na jej temat różna opinie, kilka dobrych kilka złych, osobiście uważam że jest fajną osóbką.

Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Malma jedna z osób, które całe dnie spędza na czat boxie  wygadana, bardzo miła pani moderator.

Anonim Użytkownika nr. 13: ---> Malma jest bardzo spoko osóbką. Zawszę pomoże jak jest jakiś problem (Do maczka pójdzie jak trzeba xD) Jest (jak dla mnie miła pewnie dużo osób się nie zgodzi ze mną, ale ja tak uważam)

Anonim Użytkownika nr. 14: ---> Brak styczności, ale sadze, że ok.

Anonim Użytkownika nr. 15: ---> Spoko osoba jak dla mnie fajnie się pisze z nią na sb ogólne dobra morda xd

Anonim Użytkownika nr. 16: ---> Z czego co pamiętam to była Administratorką na sieci ZabijamBoLubie i chyba na EH

Nie znam jej dobrze, ale z moich obserwacji stwierdzam, że do niej nikt "byle jaki" nie podejdzie.  :D 

Anonim Użytkownika nr. 17: ---> Jest to spoko osobą, da się rade z nią pogadać, nie wierzy w jajca od Demona i Provo związane ze mną.

Anonim Użytkownika nr. 18: ---> Sam osobiście nie widziałem oraz nie słyszałem malmy (niestety) ale słyszałem ze dobra osóbka a więcej to już nie powiem .  :PepeWink:

Anonim Użytkownika nr. 19: ---> Nie znam malmy zbyt dobrze, ale wydaje się ogarniętą osobą, która ma poczucie humoru i dobrze spisuje się na swojej randze moderatora StrefoBoxu, więcej o niej powiedzieć nie mogę.

Anonim Użytkownika nr. 20: ---> Malma jest spoko osóbką, idzie z nią popisać czy pogadać ale czasami bywa uparta i wredna 

Anonim Użytkownika nr. 21: ---> Czasami miła a czasami niemiła/taka zadziorna, wydaję się trochę być lizusem i nie wiem jakim cudem się dostała na moda, spamerka Strefoboxu.

Anonim Użytkownika nr. 22: ---> Fajna cipcia, blondyna. Jest równa ze wszystkimi i jako jedyna dziewczyna przypadła mi do gustu. Można z nią porozmawiać na wszystkie tematy. Pozdro ryju ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Anonim Użytkownika nr. 23: ---> Malma na pierwszy rzut oka to taka zadziora. Przy dłuższym poznaniu okazuję się, że to miła dziewczyna, zabawna, na której można polegać. Większość opinii, jakie słyszałem o niej, nie mają w sobie prawdy jak dla mnie. Ma słabość do Mc :D Można z nią pożartować, jak i poważnie pogadać. 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik
13 godzin temu, Malma napisał:

No nie powiem, milusio :$

Dzieki wszystkim którzy się wypowiedzieli tak pozytywnie :PepeLove:

Zgaduj które moje xD

Kobita bije nieletnich xD

• Ha ha 1
✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • Zasłużony

Kurde ciekawe czemu mnie nie poproszono o wypowiedzenie się? :/ 

Dobra robota! 

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
  • 5 tygodni później...
  • Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]