Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Wymagania: - 50 postów. + - Dwu tygodniowy staż na forum. + - Minimum 16 lat. - Wzór: Imię: Krzysztof Wiek: 13 Doświadczenie: Z tego co widzę to na tej randze nie trzeba mieć jakiegoś wysokiego doświadczenia ponieważ tylko trzeba się interesować i wiedzieć co i jak w danej dziedzinie sportu, ale doświadczenia niestety nie posiadam. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym wzbogacić trochę te 2 podziały jak Sztuki walki oraz piłka nożna ponieważ się tym interesuję i myślę, że dałbym radę na tej randze pomimo mojego wieku. Nie orientuje się ile jest osób w randze Typer, ale zawsze przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna, sztuki walki 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Póki co jestem na nie. Niby wymagania spełnieniasz, a dziś pierwszy raz Cię widziałem na forum. Wiek na minus i to dość spory, aktywność również nie powala. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na dzień dzisiejszy nie -aktywność -jest typer i sobie dobrze radzi -/+ wiek Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 28 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 A ja jestem na tak potrzeba nam typerów + chęci + podanko w miarę napisane + - wiek Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik sznapson Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Równiez jestem na tak + chęci + wiek to tylko liczba, młody moze ogarniać i to dobrze. + potrzebne ręcę do pracy Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jestem za okresem próbnym + chęci + przyda się dodatkowy typer +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Jestem na nie: -dzisiejsze zachowanie na sb przekracza wszystkie granice -wiek -/+podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 W sumie sam do końca nie wiem , ale można dać ci okres próbny : +chęci +przydała by się dodatkowa osoba do ogarnięcia działu typer ( chociaż w wybranych przez ciebie działach już my pracujemy ale to da się obgadać jeszcze ) +/- trochę bardziej na - wiek ( ale to tylko liczby ) - pierwszy raz cię widzę ale to może tylko przez mój urlop ( chociaż nie tylko ja cię pierwszy raz widzę ) Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Przyjmuję na okres próbny (3 tygodnie czyli do 19.02). Gdybyś czegoś nie wiedział to zgłoś się do Device albo Merwina. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi