Donator Youmuus Opublikowano 28 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam. Gracze serwera Only Mirage zarzucili propozycję aby zrobić konkurs KARAOKE na serwerze TS3. Myślę, że do tego konkursu dołączą się jeszcze gracze z innych serwerów. Nagrodami mogłyby być usługi na serwerach. Więc teraz kieruję pytanie do administracji forum i TS3, czy byście byli chętni zorganizować takie cuś? @ScAniX @Leksu @Trivor @Zmiksowany @Dusia 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Chęci są tylko aktywność owych graczy na serwerze zerowa ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dobry pomysł bym wziął udział, ale pewnie będą się wstydzić poniektórzy. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Ja jestem na tak, tylko by trzeba było pomyśleć nad chwytliwymi nagrodami żeby ludzie chcieli śpiewać, a nie przyszli tylko obczajać jak ktoś to robi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jestem jak najbardziej na tak . Myślę że wiele osób byłoby chętne wziąć udział w takim konkursie. Może nawet odkryjemy jakiś nowy talent artystyczny. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Jutro zbierzemy się administracją na TS'a i wszystko obgadamy i dam znać. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi