Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Dwie ciekawe propozycje ??

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza propozycja: Chciałbym wam przedstawić propozycję wklejania  taką, aby dodać automatycznie wzory do nowego tematu o admina, dołączenie z serwerem do sieci skargi itp... Ułatwi to pracę administracji oraz  moderatorom, aby nie przenosili tematów bądź nie pisali notek ostrzegających o wzorach danego tematu.

Druga propka:  To  "Prośba o UB/Screenshoty" podpiąć ogólnie od wszystkich serwerów do Ogólnego działu "Blacklisted", dlaczego? A dlatego, ze wchodzę na forum i muszę wchodzić w każdy dział po kolei, żeby sprawdzić czy nie ma tam jakiś tematów o UB, dodatkowo jest teraz tam syf w tych działa, a tak to wyglądało by to mniej więcej tak:

Poddział "Zgłoś cheatera", a w nim poddziały "Zgłoszenia Przyjęte"/"Zgłoszenia Odrzucone"

Kolejny Poddział "Screenshoty", a w nim poddziały "Gracze Odbanowani"/Gracze Zbanowani"

Po prostu w  działach od serwerów był by porządeczek, i oczywiście nie trzeba by było skakać po działach na forum żeby sprawdzać, tylko było by wszystko w jednym dziale, jak ktoś dostaje UB/BANA to przenosimy temacik i święto.

Mam tylko taką nadzieje, że moja propozycja zostanie jakoś dobrze przyjęta i wam się to spodoba, więc czekam na opinie.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Donator
DONATOR

1. Dobry pomysł.

Lub można wprowadzić coś w tym stylu. 
Podania na admina - https://prnt.sc/qu8z45
Prośba o ub - https://prnt.sc/qu90hl

Wystarczy uzupełnić dane i podanie gotowe.
Wtedy w 100% zniwelujemy tematy z brakiem wzoru 

Tak wyglądałby mniej więcej temat prośby o ub w praktyce https://prnt.sc/qu91um

2. Dobry pomysł.

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Osobiście sam chciałem takie propozycje napisać, więc te 2 które chciałem napisać odpadają. Co za propozycjami jestem za dodaniem.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Jestem jak najbardziej na tak za obiema propozycjami. Dzięki temu administracja będzie miała łatwiej z ogarnięciem tego wszystkiego więc czemu by tego nie wprowadzić :D 

• Lubię to! 1

GFTePd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]