Użytkownik K.A.R.P.I.K Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam. Mam taki mały problem. Wgrałem ostatnio do CS 1.6 AMXX MOD X żeby się trochę pobawić ustawieniami admina i przez przypadek dałem sobie BANA PERMANENTNEGO i teraz nie mogę żadnego serwera założyć. Gdy odpalę HLDS i skopiuje IP serwera, chce go wpisać do CS 1.6 to w ogóle nie wyszukuje go. Pomoże ktoś ? Dodam, że mam CS ze STEAM. Liczę na odpowiedź, pozdrawiam grupowiczy. 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 pokaz pliki jakie masz w cstrike 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Wejdz sobie w katalog cstrike (tam gdzie masz cs'a i hlds) znajdź plik "listip" lub "banned" (nie pamiętam to który) otwórz go notatnikiem i usuń wszystko co ta masz zapisz zmiany i sprawdź czy działa. wyłączasz serwer i szukasz pliku listip.cfg tam będzie wpis. Usuwasz go zapisujesz i ponownie włączasz serwer. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik K.A.R.P.I.K Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Po prostu wgrałem AMXX i tyle. Żadnych pluginów nie wgrywałem :/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik K.A.R.P.I.K Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 5 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Wejdz sobie w katalog cstrike (tam gdzie masz cs'a i hlds) znajdź plik "listip" lub "banned" (nie pamiętam to który) otwórz go notatnikiem i usuń wszystko co ta masz zapisz zmiany i sprawdź czy działa. wyłączasz serwer i szukasz pliku listip.cfg tam będzie wpis. Usuwasz go zapisujesz i ponownie włączasz serwer. Dzięki, działa ! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi