Użytkownik SzareK Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Siemka. Pragę poinformować iż na serwerze jest za mało adminów i za rzadko . Nie mowie tutaj o Wszystkich gdyż są nieliczni , którzy często przebywaja na serwerku. Fajny serwer cieszący sie ostatnie czasy dużą populacja ludzi na Nim lecz co się z tym wiąże CORAZ WIĘCEJ NIESPODZIEWANYCH OSÓB PSUJĄCYCH GRĘ INNYCH GRACZY . Pomyślcie o wiekszej ilości adminów aby nie stracić graczy!! A na dziś mam dla Was kilka "delikwentów" 1. "Maluszek" 1231 VALVE_1:0:134022525 4 16:16 41 0 DZIECKO UŻYWAJĄCE MIKRO NADMIERNIE I ŁAMIĄCE SZEREG ZASAD ( myślę ze ban na tydzień pomógł by ogarnąć emocję) 2 . "potezny gangus w ruzowym bmw" 1208 STEAM_0:1:493906709 11 23:30 49 Gość ewidentnie SH i nie kryje wogóle swojego WH ( pern ban) Steam nie aktywny konto zmienone takze banowac mozna Dowody smiało można ogladac HLTV GODZ 19:30 DO 20:00 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 No admini się przydadzą bo nas jest wsm tylko 3 jakby nie patrzeć w tym 2 gra codziennie po kilka h (w tym ja) a ten 3 to nie ma tyle czasu ?. Co do tego Maluszka to mu wystarczyłoby dać perm mute i by tak gry nie utrudniał bo to małe dziecko i niezrozumienie jak mu się napisze ,że ma nie używać. Tak samo jego "koleżka" user| Cssetti.pl to samo wsm. Ja kilka razy go obserwowałem i grał git, ale nie jest sztuką wyłączyć wh, obyczaje demo jak będę na kompie to zobaczymy co się zrobi heh Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Cziterów zgłasza się w tym temacie --> https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/ A rekrutacja na admina serwera jest przecież cały czas otwarta Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Maluszek zmutowany na zawsze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Sam potwierdzam, wbijam sobie pograć, a te dziecko za przeproszeniem "wydziera się" i nikt z tym nie robi, ale to dlatego, że admini też mają życie prywatne i nie są robotami. Jak @Dusia u góry napisała żeby zgłosić idź do działu dla tego przeznaczonym rozpisz demo. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) @SzareK nie myl SH z GS'ami 2hedzie. Zapomniałeś dodać ,że uzywam aimbota. A banować mozesz sam siebie, elo. A co do wh to bylo modne 20 lat temu. Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzareK Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 20:08, maka_paka napisał: No admini się przydadzą bo nas jest wsm tylko 3 jakby nie patrzeć w tym 2 gra codziennie po kilka h (w tym ja) a ten 3 to nie ma tyle czasu ?. Co do tego Maluszka to mu wystarczyłoby dać perm mute i by tak gry nie utrudniał bo to małe dziecko i niezrozumienie jak mu się napisze ,że ma nie używać. Tak samo jego "koleżka" user| Cssetti.pl to samo wsm. Ja kilka razy go obserwowałem i grał git, ale nie jest sztuką wyłączyć wh, obyczaje demo jak będę na kompie to zobaczymy co się zrobi heh ciebie widuje naj cześciej i jestes dla mnie ziomek na poziomie z swoja wiedzą POLECAM TEGO PANA !!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzareK Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 15:49, jeden napisał: @SzareK nie myl SH z GS'ami 2hedzie. Zapomniałeś dodać ,że uzywam aimbota. A banować mozesz sam siebie, elo. A co do wh to bylo modne 20 lat temu. Możemy o tym pogadac pw nie tutaj jeśli chcesz lecz dla mnie spalony i juz poleciałeś na BL czekam na wendykt sędzi (znajomego ) ELO P.S Dziwne to konto z kwietnia ktorego jeszcze nie doczekalismy Ruska wersja kolego Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) 48 minut temu, SzareK napisał: Możemy o tym pogadac pw nie tutaj jeśli chcesz lecz dla mnie spalony i juz poleciałeś na BL czekam na wendykt sędzi (znajomego ) ELO P.S Dziwne to konto z kwietnia ktorego jeszcze nie doczekalismy Ruska wersja kolego ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dokładnie Ruska wersja by Zmiksowany XDDD a sedzia jakiś z AC też mnie obejrzy? xDD btw. troche ciulowe to info ,ze konto z 2k20 XD Edytowane 1 Lutego 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Maja 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi