Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Do Administracji

SzareK

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Siemka. Pragę poinformować iż na serwerze jest za mało adminów  i za rzadko . Nie mowie  tutaj o Wszystkich gdyż są  nieliczni , którzy często przebywaja na serwerku. Fajny serwer  cieszący sie  ostatnie czasy  dużą populacja ludzi na  Nim   lecz  co się z tym wiąże CORAZ  WIĘCEJ  NIESPODZIEWANYCH  OSÓB PSUJĄCYCH GRĘ  INNYCH GRACZY . 

Pomyślcie o  wiekszej ilości  adminów   aby nie stracić   graczy!!

A na dziś  mam dla Was  kilka  "delikwentów"

1. "Maluszek" 1231 VALVE_1:0:134022525   4 16:16   41    0    DZIECKO UŻYWAJĄCE  MIKRO NADMIERNIE  I  ŁAMIĄCE SZEREG  ZASAD ( myślę ze ban na tydzień   pomógł by ogarnąć emocję)

2 .  "potezny gangus w ruzowym bmw" 1208 STEAM_0:1:493906709  11 23:30   49    Gość ewidentnie  SH  i nie kryje  wogóle swojego WH ( pern ban)

Steam nie aktywny   konto  zmienone   takze banowac mozna 

Dowody   smiało można ogladac  HLTV  GODZ 19:30 DO 20:00

• Użytkownik

No admini się przydadzą bo nas jest wsm tylko 3 jakby nie patrzeć w tym 2 gra codziennie po kilka h (w tym ja) a ten 3 to nie ma tyle czasu ?.

Co do tego Maluszka to mu wystarczyłoby dać perm mute i by tak gry nie utrudniał bo to małe dziecko i niezrozumienie jak mu się napisze ,że ma nie używać. Tak samo jego "koleżka" user| Cssetti.pl to samo wsm.

Ja kilka razy go obserwowałem i grał git, ale nie jest sztuką wyłączyć wh, obyczaje demo jak będę na kompie to zobaczymy co się zrobi heh

• Junior Admin
Junior Admin

Cziterów zgłasza się w tym temacie --> https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/

A rekrutacja na admina serwera jest przecież cały czas otwarta

heh1111.png

• Użytkownik∙

Sam potwierdzam, wbijam sobie pograć, a te dziecko za przeproszeniem "wydziera się" i nikt z tym nie robi, ale to dlatego, że admini też mają życie prywatne i nie są robotami. Jak @Dusia u góry napisała żeby zgłosić idź do działu dla tego przeznaczonym rozpisz demo. 

@SzareK nie myl SH z GS'ami 2hedzie. Zapomniałeś dodać ,że uzywam aimbota. A banować mozesz sam siebie, elo. A co do wh to bylo modne 20 lat temu.

Edytowane przez Gość
  • Użytkownik
W dniu 30.01.2020 o 20:08, maka_paka napisał:

No admini się przydadzą bo nas jest wsm tylko 3 jakby nie patrzeć w tym 2 gra codziennie po kilka h (w tym ja) a ten 3 to nie ma tyle czasu ?.

Co do tego Maluszka to mu wystarczyłoby dać perm mute i by tak gry nie utrudniał bo to małe dziecko i niezrozumienie jak mu się napisze ,że ma nie używać. Tak samo jego "koleżka" user| Cssetti.pl to samo wsm.

Ja kilka razy go obserwowałem i grał git, ale nie jest sztuką wyłączyć wh, obyczaje demo jak będę na kompie to zobaczymy co się zrobi heh

ciebie widuje naj cześciej i jestes   dla mnie ziomek na poziomie  z swoja wiedzą

POLECAM TEGO PANA !!!

• Użytkownik
W dniu 31.01.2020 o 15:49, jeden napisał:

@SzareK nie myl SH z GS'ami 2hedzie. Zapomniałeś dodać ,że uzywam aimbota. A banować mozesz sam siebie, elo. A co do wh to bylo modne 20 lat temu.

Możemy o tym pogadac  pw  nie tutaj  jeśli chcesz  lecz  dla mnie spalony  i juz   poleciałeś  na BL  czekam na wendykt  sędzi (znajomego ) ELO

P.S  Dziwne to konto z kwietnia ktorego jeszcze nie doczekalismy  :)  Ruska wersja kolego  :P

48 minut temu, SzareK napisał:

Możemy o tym pogadac  pw  nie tutaj  jeśli chcesz  lecz  dla mnie spalony  i juz   poleciałeś  na BL  czekam na wendykt  sędzi (znajomego ) ELO

P.S  Dziwne to konto z kwietnia ktorego jeszcze nie doczekalismy  :)  Ruska wersja kolego  :P

?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dokładnie Ruska wersja by Zmiksowany XDDD
a sedzia jakiś z AC też mnie obejrzy? xDD
btw. troche ciulowe to info ,ze konto z 2k20 XD

NZ7sZCv.png

Edytowane przez Gość
  • 3 miesiące temu...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 2 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]