Użytkownik NeQMaster Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 1. Nick: NeQMaster 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: wlasciel csgomod 3. Powód: zostawiam serwer Shrekowi, niech on się tym zajmie, ja obecnie nie mam czasu na to 7 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 "niech on się tym zajmie" to znaczy niech on sam bóli hajs na reklamę? (Gdzie było wcześniej tyle opiekunów i właścicieli i żaden się właśnie nie zajął) pozdro @NeQMaster Masz kasę, serwer na sieci jest ponad dwa tygodnie, czemu nikt z was nie zakupił reklamy na serwer? @NeQMaster a serwer sam się zrobił? +Opłacenie serwera nie trwa nie wiadomo ile tylko może max z 5 minut ",ja wgrałem wszystko co tylko się dał" Na opłacenie serwera jak go od razu zrobiłeś czasu nie miałeś, ale na zrobienie serwera miałeś, rozumiem. @NeQMaster ?? Co Ty wgl do mnie piszesz? To po co robiłeś taki mod? po co wgl serwer robiłeś skoro nie ogarniasz? @NeQMasterOd twojego opiekuna byłego słyszałam co innego,, i to po co robiłeś wgl serwer skoro nie miałeś zamiaru go opłacać.. brak słów 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi