Użytkownik SzareK Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Nick: SzareK Imię: Krzysiek Wiek: 30+ Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE Doświadczenie z amx[1-10]: NIE WIEM ALE 9/10 GDYZ NIKT NIE ZNA CAŁEGO A ZWYŁKY 10/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): NIE WIEM GDYZ CZESCIEJ GRAM ns lepszy ping i wogole z moim netem ale na steam tez przegrany i napewno osiagniety Steam/Nonsteam (Link do profilu): SzareK tu i tu poszukac Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Bez urazy ale albo szukamy adminow ktorzy utrzymaja graczy na serwerze albo srodków do serwera bez ktorego nie ma sensu jak nie ma graczy ale jak braki srodkó oki kontaktowac sie ADMINISTRACJA ze mna PW pomoge jak trzeba: ) (Obiowiazkowa to potrzeba ADMINOW a składka przydatna ) bez urazy panowie i panie Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: ta ale efekt lepszy ns Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Brak adminow na serwerze a ja nie zmuszam ale grywam czesto tam i to z wieloma znajomymi bo fajny serwer a cos tam sie wie Kontakt: steam lub jak ktos potrzebuje [pw lub inny Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: ta Chętnie pomogę w potrzebnych akcjach nie tyle dla serwera co dla graczy na serwerze aby byli ciegle w takiej liczbie i dla zabawy aby sie cieszyli grą Edytowane 1 Lutego 2020 przez SzareK Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Jestem na nie. - Nie potrafisz odróżnić cheatuf. - Pierdolisz coś ,że mam ruskiego stima XD - iq btw. Jak już masz 9/10 amx'a to napisz nam jakiś plugin fajny na serwerek Edytowane 1 Lutego 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 No sorry, ale NIEEEE -nie wiesz gdzie jest GT xDDD(https://www.gametracker.com/player/SzareK/145.239.23.161:27110/)- tu jest twoje, nie ma za co -Link musisz wstawić a nie żeby szukać samemu... -Albo składka, albo nie bez zbędnego pierdolenia -Podanie napisane w sposób niechlujny i nierozumiem o co chodzi w niektórych punktach -Nie sepłniasz wszystkich wymagań bo nie amsz 20postów a piesz że spełniasz w 100% -nie znam cb z forum wgl tylko widze jak na serwie grasz +wiek +chęci Niby potrzeba adminów, no ale bez przesady. coś trzbea sobą reprezentować. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Wszystko fajnie, że grasz na serwerze - ale każdy do robi. Podanie napisane beznadziejnie, komentarze negatywne, a ja zniechęcony. Podanie odrzucone. Napisz kolejne za tydzień poprawnie z prawidłową interpunkcją i ortografią. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi