Użytkownik KinG Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Nick z CS: KinG Admin banujący: Niezgodny! // number last Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 02.02.2020 - 11:37:15 Opis sytuacji: Ban za wh, nie pierwszy raz, gram czysto wiec prosze o rozpisanie demka. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3802 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Jak dla mnie Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:900738220' [AMXBans] Your IP: '185.139.41.238' [AMXBans] ======================================= 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Niezgodny czekamy na rozpiske demka. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkilleD Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 juz 3 osoby czekaja na rozpiske xDDDDD zamula totalna jest 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik synof Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 00:36:60 wybiega prosto na model... 4:03 już na model w bramie b, po czym akcja chwile później prosto na model wychyla znów z długiej... 6:03 jeszcze nie widać typa a już wali po modelu... 8:51 Skan w model. po czym jak padają we 2 to przestaje skanować 10:34 cała akcja się zaczyna, słyszy tam że są w dolnym... ale zabija jednego, po czym idzie do drugiego, 10:44 i nagle gdy wróg celuje w niego, to się wycofuje i czeka na niego znowu... Dla mnie wuha i ban powinien zostać podtrzymany. Tutaj demko z pova nagrane ode mnie https://www44.zippyshare.com/v/x3mA8QEr/file.html A Pan skilled za wypowiadanie się w nieodpowiednim dziale dla niego chyba warna można przydzielić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinG Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Grałem czysto, nie wiem co widzisz na tym demku, może odrobinę skilla a może boli Cię ze ktoś może grać lepiej. Proszę o sprawdzenie demka UbTeam. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 0:36 -b Było słychać strzały i tupanie mógł sie domyślić że tam ktoś będzie kampi czysta akcja. 3:42 -/+ Słychać strzały z daleka z piachu 3:43 - 3:44 +b ale ta akcja mi coś nie pasi już wychodzi wcelowany na longu. 4:48 - 4:49 +b Dziwne tego skany za bramą na b dobre info. 5:07 -/+ Pózniej wychyla z komina jakby wiedział gdzie strzelić. 8:51 -/+ Pewnie dostał info na tsie od kogoś że będą w górnym z tąd te skany. 10:38 +b Dziwnie sie wcelowuje w niego tymbardziej że nie słychać go tam w górnym jak mu wyskoczył pod celownik. 10:46 +b Następny mu wychyla też już czeka na niego wcelowany, w górnym tymbardziej nie było go wgl słychać jak sie skradał do niego. 10:57 +b Wychodzi na b i już info nie wiadomo skad że kampił za skrzynką i celownik na modelu. Moim zdaniem nie grasz czysto. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi