Użytkownik∙ Relax. Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 Imię:Wiktor Wiek:17 Znajomość ortografii(0-10):7-8 Doświadczenie: Zdania pisać umiem, na ortografię też może nikt nie będzie narzekać, myślę, że ogarniam dosyć dobrze Czas jaki możesz poświęcić:2-3h nawet więcej Napisz jakąś śmieszną historyjkę w 2/3 zdaniach ( bez wulgaryzmów ): No to zaczynamy historyjkę. Był sobie taki jeden Dawid podobno był to @DyLu szedł tak sobie i szedł przez las. I szedł nasz kochany Dawidek do sklepu bo browarki konkretnie po perełke, po drodze musiał przejść przez rzekę skacząc po kamieniach z racji iż nasz Dawidek nie był zbyt mądry to skakał sobie po krokodylach nasz DyLu DyLu krokodylu. Haha beka P. S. @DyLu nie obrażaj się ale pierwszy przyszedłeś mi na myśl :* Staż na forum:Ponad 3 dni W 2/3 zdaniach opisz siebie:Mam na imię Wiktor, mam 17 lat już malutki kroczek i stuka mi 18-stka. Interesuje się prawie tak jak każdy sportem, muzyką oraz sztukami walki. Moja przygoda z grami trwa długo z CS 1.6 6-7 lat. Pochodze z województwa Mazowieckiego. Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 2, 2018 Użytkownik Share Posted August 2, 2018 TAK. +Redaktor się przyda. +Aktywność. +Chęci. 1 Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 2, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 2, 2018 Oj ten nasz Dylu Dylu krokodylu... Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 2, 2018 Zasłużony Share Posted August 2, 2018 Na tak + wiek + aktywność + staż 1 Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 1 godzinę temu, Kropka napisał: Oj ten nasz Dylu Dylu krokodylu... Na tak +wiek +aktywność +ogarnięty To niezly dylu kropeczko, n1 trol Ogolnie to fajnie Wiek Ogarnia Potrzeba redaktora Pozdro 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 2, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 2, 2018 (edited) Tak, + Wiek + Znany + Doświadczenie Edited August 2, 2018 by Ar0n 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Przyjęte, zgłoś się do @Deys 1 Link to comment
Użytkownik∙ AdeK Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts