Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_l Nick z CS: Shamponeirp Admin banujący: focus Serwer: DD2 Data zdarzenia: Aktualna Opis sytuacji: Demko Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3303 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Reason: 'Demko do rozpiski' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:20108330' [AMXBans] Your IP: '81.190.182.152' [AMXBans] =============================================== @zjc(^;@.::FocuS::. @|K4|Bum @Relax. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez SHAMPON 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W ciągu 24h wstawię demko z rozpiską Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Link do demka: http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1808021918-de_dust2-1533230280-1533231480.zip 03:57 Idealnie zacząłeś, skanować gdy typ wybiegał. 04:50 na ścianie po modelu wychylenie. 06:37 Nice skan 08::41 świetny movement 10:41 Dobra głowa. 16:01 odkręciłeś się w idealnym momencie gdy z Anarchi wybiegali. Ogólnie polecam bardzo dokładnie obejrzeć demko zobaczyć na Pana znakomity movement z awp, + moim zdaniem masz fast zoom, który w dodatku Ci się ścina bo nie zawsze Ci strzeli gdy chcesz to zrobić. @zjc(^; @|K4|Bum @Relax. proszę bardzo o obejrzenie akcji które podałem + najlepiej dokładnie całe demko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zaraz obczaję Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 03:57 raczej tego nie mogłeś usłyszeć. 04:50 tutaj pachnie wh 06:38 tutaj akurat skan więc nie mam do czego się przyczepić. 10:41 tutaj akurat nie wiem co myśleć ale to raczej fart lecz mogę się mylić. 16:01 według mnie spalone tego raczej nie mogłeś usłyszeć twoi przyjaciele z drużyny tupali po longu a Ty, że tak to ujmę z dupy się odwróciłeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) 41 minut temu, .::FocuS::. napisał: 03:57 Idealnie zacząłeś, skanować gdy typ wybiegał. 04:50 na ścianie po modelu wychylenie. 06:37 Nice skan 08::41 świetny movement 10:41 Dobra głowa. 16:01 odkręciłeś się w idealnym momencie gdy z Anarchi wybiegali. 03:57 - Fakt, faktem timing niezły lecz nic po za tym. Sojusznik zdradził jego pozycje, więc skan poleciał. 04:50 - Nie wyjeżdżaj mi z modelowaniem, bo to jest absurd. Sytuacje takie będą się pojawiać u każdego, rozumiem w miejscach gdzie ktoś byłby skampiony i nie dawał żadnego znaku życia, a nie gdzie ja się wychylam na długą. Optymalne jest tak się ustawić, by natychmiastowo celownik był na przeciwniku, nikt nie będzie się patrzył w niebo. 06:37 - Rly? Jest to znany skan na dd2. Robię tak niemal co rundę i ty wrzucasz na czasówkę moment, w którym siadło? Absurd. 08:41 - Zwykły strzał, co w tym niezwykłego? 4000 godzin z czego połowa spędzona na dd2 i miałbym takie coś spudłować? Zdarzać się zdarza, ale nie tym razem. 10:41 - Zwyczajna, co w tym niezwykłego? Jakbym trafił ciało, to byłby to już zwyczajny strzał? Wystawało mu jakieś 20% ciała z czego większość to głowa. 16:00 - Po coś chyba radar jest. Rozbijając na detale. 1. Brak osób przed anarchią, środkiem mapy. 2. RTY i jego fragi. Skoro był w okolicach respa co mogę stwierdzić po przez radar i zabijał, to daje mi całkowity sygnał, że środek, resp nie jest bezpieczny i musi coś zaraz od anarchi wyjść. 3. Czas 15;55 - Padają strzały od ct'ka. Różnica broni pozwala mi określić czy był to ktoś ode mnie. Nie widziałem, by ktoś z moich nosił m4. Inna kwestią jest to, że koleś, który stał mi przed celownikiem nagle zeskoczył z podestu i w celował się w anarchie, co zrobiłem również i ja (f4y3n). Jedyne do czego można się przyczepić to akcja nr 1 nic więcej. Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez SHAMPON tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 53 minuty temu, SHAMPON napisał: 03:57 - Fakt, faktem timing niezły lecz nic po za tym. Sojusznik zdradził jego pozycje, więc skan poleciał. 04:50 - Nie wyjeżdżaj mi z modelowaniem, bo to jest absurd. Sytuacje takie będą się pojawiać u każdego, rozumiem w miejscach gdzie ktoś byłby skampiony i nie dawał żadnego znaku życia, a nie gdzie ja się wychylam na długą. Optymalne jest tak się ustawić, by natychmiastowo celownik był na przeciwniku, nikt nie będzie się patrzył w niebo. 06:37 - Rly? Jest to znany skan na dd2. Robię tak niemal co rundę i ty wrzucasz na czasówkę moment, w którym siadło? Absurd. 08:41 - Zwykły strzał, co w tym niezwykłego? 4000 godzin z czego połowa spędzona na dd2 i miałbym takie coś spudłować? Zdarzać się zdarza, ale nie tym razem. 10:41 - Zwyczajna, co w tym niezwykłego? Jakbym trafił ciało, to byłby to już zwyczajny strzał? Wystawało mu jakieś 20% ciała z czego większość to głowa. 16:00 - Po coś chyba radar jest. Rozbijając na detale. 1. Brak osób przed anarchią, środkiem mapy. 2. RTY i jego fragi. Skoro był w okolicach respa co mogę stwierdzić po przez radar i zabijał, to daje mi całkowity sygnał, że środek, resp nie jest bezpieczny i musi coś zaraz od anarchi wyjść. 3. Czas 15;55 - Padają strzały od ct'ka. Różnica broni pozwala mi określić czy był to ktoś ode mnie. Nie widziałem, by ktoś z moich nosił m4. Inna kwestią jest to, że koleś, który stał mi przed celownikiem nagle zeskoczył z podestu i w celował się w anarchie, co zrobiłem również i ja (f4y3n). Jedyne do czego można się przyczepić to akcja nr 1 nic więcej. 06:37 napisał nice skan a nie, że spalone 16:00 jeśli Ty cały czas patrzysz się w radar to nie wiem jak zabijasz Jest wiele opcji gdzie mogli pójść. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 42 minuty temu, Relax. napisał: 06:37 napisał nice skan a nie, że spalone 16:00 jeśli Ty cały czas patrzysz się w radar to nie wiem jak zabijasz Jest wiele opcji gdzie mogli pójść. Przy małej ilości graczy pozostałych przy życiu radar, to jedna z najważniejszych rzeczy. Nie było wiele opcji gdzie mogli pójść, bo tłukli nas z bs'a, więc na pewno ktoś dał info, że jesteśmy na długiej. Zresztą każdy robił hałas, więc nawet byle janusz musiałby usłyszeć strzały z ak/awp i przywlec się z myślą, że zrobi gładkie plecy. tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja mogę sprawdzić jak wróce z pracy, czyli cos ok 20. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi