Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UB] Shamponeiro_!

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_l

Nick z CS:  Shamponeirp
Admin banujący:  focus
Serwer: DD2
Data zdarzenia:  Aktualna
Opis sytuacji: Demko
Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3303
Wycinek bana z konsoli:  [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl
[AMXBans] Reason: 'Demko do rozpiski'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:20108330'
[AMXBans] Your IP: '81.190.182.152'
[AMXBans] ===============================================

@zjc(^;@.::FocuS::. @|K4|Bum @Relax.

Edytowane przez SHAMPON
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

W ciągu 24h wstawię demko z rozpiską 

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Zasłużony

Link do demka: http://705165.hltv2.pukawka.pl/hltv-1808021918-de_dust2-1533230280-1533231480.zip

03:57 Idealnie zacząłeś, skanować gdy typ wybiegał.

04:50 na ścianie po modelu wychylenie.

06:37 Nice skan

08::41 świetny movement

10:41 Dobra głowa.

16:01 odkręciłeś się w idealnym momencie gdy z Anarchi wybiegali.

Ogólnie polecam bardzo dokładnie obejrzeć demko zobaczyć na Pana znakomity movement z awp, + moim zdaniem masz fast zoom, który w dodatku Ci się ścina bo nie zawsze Ci strzeli gdy chcesz to zrobić.    

@zjc(^; @|K4|Bum @Relax. proszę bardzo o obejrzenie akcji które podałem + najlepiej dokładnie całe demko.

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Użytkownik∙

03:57 raczej tego nie mogłeś usłyszeć.

04:50 tutaj pachnie wh

06:38 tutaj akurat skan więc nie mam do czego się przyczepić.

10:41 tutaj akurat nie wiem co myśleć ale to raczej fart lecz mogę się mylić.

16:01 według mnie spalone tego raczej nie mogłeś usłyszeć twoi przyjaciele z drużyny tupali po longu a Ty, że tak to ujmę z dupy się odwróciłeś.

• Użytkownik∙
41 minut temu, .::FocuS::. napisał:

03:57 Idealnie zacząłeś, skanować gdy typ wybiegał.

04:50 na ścianie po modelu wychylenie.

06:37 Nice skan

08::41 świetny movement

10:41 Dobra głowa.

16:01 odkręciłeś się w idealnym momencie gdy z Anarchi wybiegali.

03:57 - Fakt, faktem timing niezły lecz nic po za tym. Sojusznik zdradził jego pozycje, więc skan poleciał.

04:50 - Nie wyjeżdżaj mi z modelowaniem, bo to jest absurd. Sytuacje takie będą się pojawiać u każdego, rozumiem w miejscach gdzie ktoś byłby skampiony i nie dawał żadnego znaku życia, a nie gdzie ja się wychylam na długą. Optymalne jest tak się ustawić, by natychmiastowo celownik był na przeciwniku, nikt nie będzie się patrzył w niebo.

06:37 - Rly? Jest to znany skan na dd2. Robię tak niemal co rundę i ty wrzucasz na czasówkę moment, w którym siadło? Absurd.

08:41 - Zwykły strzał, co w tym niezwykłego? 4000 godzin z czego połowa spędzona na dd2 i miałbym takie coś spudłować? Zdarzać się zdarza, ale nie tym razem.

10:41 - Zwyczajna, co w tym niezwykłego? Jakbym trafił ciało, to byłby to już zwyczajny strzał? Wystawało mu jakieś 20% ciała z czego większość to głowa.

16:00 - Po coś chyba radar jest. Rozbijając na detale.

1. Brak osób przed anarchią, środkiem mapy.

2. RTY i jego fragi. Skoro był w okolicach respa co mogę stwierdzić po przez radar i zabijał, to daje mi całkowity sygnał, że środek, resp nie jest bezpieczny i musi coś zaraz od anarchi wyjść.

3. Czas 15;55 -  Padają strzały od ct'ka.  Różnica broni pozwala mi określić czy był to ktoś ode mnie. Nie widziałem, by ktoś z moich nosił m4. Inna kwestią jest to, że koleś, który stał mi przed celownikiem nagle zeskoczył z podestu i w celował się w anarchie, co zrobiłem również i ja (f4y3n).

Jedyne do czego można się przyczepić to akcja nr 1 nic więcej.

Edytowane przez SHAMPON
  • Użytkownik∙
53 minuty temu, SHAMPON napisał:

03:57 - Fakt, faktem timing niezły lecz nic po za tym. Sojusznik zdradził jego pozycje, więc skan poleciał.

04:50 - Nie wyjeżdżaj mi z modelowaniem, bo to jest absurd. Sytuacje takie będą się pojawiać u każdego, rozumiem w miejscach gdzie ktoś byłby skampiony i nie dawał żadnego znaku życia, a nie gdzie ja się wychylam na długą. Optymalne jest tak się ustawić, by natychmiastowo celownik był na przeciwniku, nikt nie będzie się patrzył w niebo.

06:37 - Rly? Jest to znany skan na dd2. Robię tak niemal co rundę i ty wrzucasz na czasówkę moment, w którym siadło? Absurd.

08:41 - Zwykły strzał, co w tym niezwykłego? 4000 godzin z czego połowa spędzona na dd2 i miałbym takie coś spudłować? Zdarzać się zdarza, ale nie tym razem.

10:41 - Zwyczajna, co w tym niezwykłego? Jakbym trafił ciało, to byłby to już zwyczajny strzał? Wystawało mu jakieś 20% ciała z czego większość to głowa.

16:00 - Po coś chyba radar jest. Rozbijając na detale.

1. Brak osób przed anarchią, środkiem mapy.

2. RTY i jego fragi. Skoro był w okolicach respa co mogę stwierdzić po przez radar i zabijał, to daje mi całkowity sygnał, że środek, resp nie jest bezpieczny i musi coś zaraz od anarchi wyjść.

3. Czas 15;55 -  Padają strzały od ct'ka.  Różnica broni pozwala mi określić czy był to ktoś ode mnie. Nie widziałem, by ktoś z moich nosił m4. Inna kwestią jest to, że koleś, który stał mi przed celownikiem nagle zeskoczył z podestu i w celował się w anarchie, co zrobiłem również i ja (f4y3n).

Jedyne do czego można się przyczepić to akcja nr 1 nic więcej.

06:37 napisał nice skan a nie, że spalone :P 16:00 jeśli Ty cały czas patrzysz się w radar to nie wiem jak zabijasz :P Jest wiele opcji gdzie mogli pójść.

• Użytkownik∙
42 minuty temu, Relax. napisał:

06:37 napisał nice skan a nie, że spalone :P 16:00 jeśli Ty cały czas patrzysz się w radar to nie wiem jak zabijasz :P Jest wiele opcji gdzie mogli pójść.

Przy małej ilości graczy pozostałych przy życiu radar, to jedna z najważniejszych rzeczy. Nie było wiele opcji gdzie mogli pójść, bo tłukli nas  z bs'a, więc na pewno ktoś dał info, że jesteśmy na długiej. Zresztą każdy robił hałas, więc nawet byle janusz musiałby usłyszeć strzały z ak/awp i przywlec się z myślą, że zrobi gładkie plecy.

• Użytkownik

Ja mogę sprawdzić jak wróce z pracy,  czyli cos ok 20. 

• Lubię to! 1

06849937492497786438.gif.b02bf47a928ea5323c1b6889f0d9243a.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]