Użytkownik∙ 2020202002 Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Nick z CS: Ona była piekna Admin banujący: Zbakane oko Serwer: DD2#2 Data zdarzenia: Nie wiem o co kaman Opis sytuacji: Minimalizuje csa, odpisuje ziomkowi i widze ban XD Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3889 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ona była piekna [AMXBans] Reason : ' działanie na szkode serwera ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1673094 ' [AMXBans] Your IP : 'xxx ' [AMXBans] =============================================== Nawiązując do tego, bo zamknął temat i nie można sie wypowiedzieć. Jakie spalone ss'y? Co Ty gościu w ogóle piszesz? 7. Zakaz zmiany modeli postaci na brightness model i colors models - ESL. Gdzieś w regulaminie widzisz zakaz zmiany modeli broni? Chyba, że widzisz na ssach jakieś kwadraciki, bo ban z dupy taki 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @Zbakane_OkO czekamy na wypowiedź Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 2020202002 Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Długo mam czekać na ub, jak typ pisze posty na forum i omija ten temat? Alladen w poprzednim temacie bredzi o spalonych ss'ach gościa, któremu ub daje ( logika ) Tak jest opcja edytuj, ale chyba jest ślepy bo nie widzi, że go ktoś oznacza a poprzedni temat tak samo olał i tylko odczytał, więc z notatkami sie nie trudź jeden z drugim, oszczędzajcie energie. @Zbakane_OkO Może byś napisał, w końcu od kogo zlecenie na bana? Bo alladen to sam nie wie chyba a pisze głupoty. @Shreku No to ma mało czasu, bo od tamtego tematu właściwie mija niedługo 48h, bo kij wie po co Alladen sie tam wtryniał coś. Edytowane 4 Lutego 2020 przez 2020202002 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @Shreku jakie demko mam ci rozpisać ? Powód bana: Działanie na szkodę serwera. Temat do zamknięcia. Brak UB. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 2020202002 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Spoko, poczujecie dopiero to prawdziwe " działanie na szkode serwera ". Jeśli sypiecie banami z dupy, to sie chętnie odwdzięcze, elówka P.S Mnie bany nie tykają X-D Edytowane 5 Lutego 2020 przez 2020202002 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @2020202002 Napewno nie ban z dupy, skoro tak twierdzisz to co tu jeszcze chcesz. ??? Przykro mi BRAK UB + Ban na forum za MK 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi