Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Her Thomas - pasywny ! Imię Damian Wiek 21 : Jakich programów używasz do grafiki? Paint bo gimpa nie ogarniam :> : Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum? Jak matula da mi telefon to z 10 minut posiedze na sb : Opisz siebie: 1.88m, brunet, brązowe oczy, 21 lat, mam 2 ręce i 2 nogi, głowe, siurka i jajka Dlaczego akurat Ty?: Akurat ja i tyle w temacie Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 11 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Kontakt: 997, 112, TomekMoś@poczta.com Mam nadzieje ze mój talent zostanie doceniony i zostane od razu opiekunem grafików a najlepiej całej sieci. (Tak jestem daltonistą więc kolory są mocno abstrakcyjne) Edytowane 3 Lutego 2020 przez ANTI-CHEATER Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na Nie - warny na koncie - prace slabe - aktywność na forum znikoma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KlarrSzuker Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jestem na tak Chęci Aktywność na forum spora, pamiętam jak jeszcze cheaty z csh sprzedawał Ładne rysunki Dobry chłopak z niego. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi