Użytkownik smietanka1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Imię:mateusz Wiek: Już 21. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Przesiaduję dość sporo czasu na forum. Co jest zauważalne. Znajomość ortografii i interpunkcji: Jestem członkiem redakcji, więc mniej więcej muszę znać podstawy ortografii. Które działy według Ciebie potrzebują najwięcej pomocy: Przeglądam wszystkie działy. Więc jakbym, coś zauważyła, co byłoby niezgodne z regulaminem, zareagowałabym. Nie raz się zdarzało, że zgłaszałam. Na czym głównie chciałbyś/chciałabyś się skupić: Jest to trudne pytanie, ponieważ każdy działu, który zostałby pominięty przez administrację. Każdy jak zobaczy coś, co jest niezgodne z regulaminem, to reaguję. Więc mogę tylko napisać, że skupiłabym się na pomocy użytkownikom, tak jak to robię teraz. Coś więcej o sobie, dlaczego Ty?: jestem surowy i konksekwentny bez powodu nie banuje Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez smietanka1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smietanka1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) na tak Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez smietanka1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) No to ładnie ... 7 minut temu, smietanka1 napisał: Imię: mateusz 7 minut temu, smietanka1 napisał: Przeglądam wszystkie działy. Więc jakbym, coś zauważyła, co byłoby niezgodne z regulaminem, zareagowałabym. Nie raz się zdarzało, że zgłaszałam. Zdecyduj się jesteś facetem czy dziewczyną?! ... 7 minut temu, smietanka1 napisał: Coś więcej o sobie, dlaczego Ty?: jestem surowy i konksekwentny bez powodu nie banuje tu naprawdę się rozpisałeś ..... oczywiście ze za to masz ode mnie - Czas na forum- Podanie , Kopiuj/wklej hahahhahahahahahahahahahah dobry jesteś oczywiście wielki ----------------------------- Wzór z podania chu go wie skąd .... - Ogólnie to jestem na wielkie NIE. Nie wypowiadamy się w swoich podaniach. Poza tym Operator a Opiekun to co innego ... mylisz pojęcia Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez |K4|Bum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik smietanka1 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 co sie dopiepszasz do imienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Relax. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Na nie 25 minut na forum i chcesz być "operatorem"? I zdecyduj się czy jesteś facetem czy kobietą NA NIE!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik VayaC0nDios Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Koleś sobię jaja robi, i podania składa na co się da. Odrzucić od razu po przejrzeniu jego tematów. NIE! Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jaja sobie robisz? Nie ten wzór. staż na forum podanie kopiuj>Wklej. To jesteś w końcu chłopakiem czy dziewczyną? Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi