Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na lekcji historii nauczycielka pyta się dzieci, czy straciły kogoś podczas wojny. Pierwszy zgłasza się Kaziu: - Mój dziadek zginął podczas obrony Westerplatte. Pani mówi Kaziowi, że może byc dumny z dziadka i pyta Mariolkę: - Moją babcię zabiło Gestapo. Historyczka powtarza więc jej to co Kaziowi i pyta Jasia: - Mój dziadek zginął w obozie koncentracyjnym. - To straszne Jasiu! - Eee tam..., schlał się i spadł z wieży... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ty umiesz dobierać te żarty, ale nie lepsze suchary? Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Lutego 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi