Użytkownik PedoLAK Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Twój nick: PedoŁAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199023794094/ Nick admina banującego: Bociu Data i czas zdarzenia: 02-04-20 20:05 awp_fort Serwer (mod): Only awp Opis sytuacji: Więc tak grałem sobie na smurfie na koncie non prime (jak potrzeba mogę dać linka do maina) ale przejdźmy do sedna sprawy : Miałem dobre staty co oczywiście jak przystało non steam na pewno cheaty. Więc tak sobie gram gdy nagle daje dostaje z informacją "wh" i tak się zastanawiam jakim cudem admin banujący mnie zobaczył te niby wh. Bo wychylaniu ? bo już sam nie wiem więc czekam na wyjaśnienie. Wycinek z konsoli: Już nie posiadam bo odrazu po dostaniu bana wszedłem na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @Bociu wyjaśnij o co chodziło Odnośnik do komentarza
Użytkownik PedoLAK Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Dzięki dzięki ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi