Użytkownik Płetwek Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 O niektóre sprawy już pytałem ale napisze też i tutaj ponieważ tak mi radzili. -Fajnie by było jakby była możliwość ściszenia !res a nie tylko całkowite wyłączenie, -Admin jak wbija do spectatea to zrobić tak aby użytkownik nie widział że tam siedzi, -kilka innych mapek (słyszałem że mają dojść, ale mółbym podać propozycje map) oraz większy wybór przy głosowaniu, ale to raczej po dodaniu map, -Discord jest stworzony przez @Bociu i możliwość na discordzie wyświetlania komunikatów gdy użytkownik wpisze !report na serwerze, to są tylko propozycje, prosiłbym o miłą odpowiedź (po edycji) -jeszcze dodać sm_esp (nwm jak sie to dokładnie nazywa) na spectate pokazuje przy sprawdzaniu ludzi przeciwną drużynę, no takie wh ale tylko w spec. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik v2. Opublikowano 6 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 -Fajny pomysł z discordem, da sie na pewno zrobić. + -Ktoś słucha res ? +/- -Mapki? Wydaje mi się że jest wystarczająco. +/- -Z adminem w spectach to by była sprawa priorytetowa z tych wszystkich pomysłów (najbardziej przydatne).+ Niech inni sie wypowiedzą, nie usuwaj tematu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik -Sz4kaL- Opublikowano 7 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 1. jak dla mnie fajny pomysł z możliwością ściszenia !res 2.jak dla mnie to też chyba wystarczy mapek 3.Z adminem w spectach fajna sprawa cos ode mnie! zrobić żeby nie dało się raszować od początku rundy tylko np po minucie ? Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Wgrałem plugin, dzięki któremu admin powinien być niewidzialny po wejściu na spect. Sprawdźcie czy działa, wejdźcie tylko na spect bez używania żadnych komend i dajcie znać(najlepiej żeby jakiś gracz wam powiedział czy was widać czy nie) Jeśli nie działa bez wpisywania komend spróbujcie wpisać komendę !stealth sm_esp wgrane - również sprawdźcie czy działa i dajcie znać w tym temacie Bociu nie jest już opiekunem więc jeśli chcecie discorda to możemy założyć, ale to też dajcie znać czy jest taka chęć. Co do map, możemy dodawać np. 1 nową mapę raz na 2tyg/miesiąc - co myślicie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 1. Działa tylko z !stealth/sm_stealth ale z tym problemu nie ma, 2. sm_esp niestety nie działa, 3. Discorda można założyć, 4. Można tak zrobić . Wcześniej nie mogłem odpowiedzieć ponieważ przez 2 dni praktycznie w domu mnie nie było. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Propozycje w trakcie wdrażania. Więcej w tym temacie info będzie 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Marca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi