Użytkownik lampuss Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 (edytowane) Twój Nick: lampusstg Nick oskarżonego: "the_p4tryczek" 696 STEAM_1:0:476120640 i "Jackob" 757 STEAM_1:0:1791614183 Powód skargi: Cheaty Opis sytuacji: Na serwerze zostałem zwyzywany od noobów i nieco dostałem od owych przeciwników na mapie. Zacząłem obserwować i ewidentnie widać jak używają jakiegoś słabego aimbota co trzęsie się. Grają bez żadnego wh, więc nieco ciężej wykryć ich ,,cheaty". Oskarżonych podczepiam pod jedną skargę z tego powodu, że grają DUO i wspólnie cheatują psując innym rozgrywkę. Rundy przed 5:4 jak zabijali mnie celowo na aimbocie Dowód: http://ehltv.hltv.org.pl/srv61400/HLTV-2002062117-awp_rats3.dem.zip Ewidentny aimbot a gracz nadal nie został zbanowany : "the_p4tryczek" Edytowane 6 Lutego 2020 przez lampuss 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik the.patryczek Opublikowano 6 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Popłacz się Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 7 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Jeśli można się wypowiedzieć. Jedyne co mają Ci panowie ( lub nie ) to parkinsona w rękach oraz zyza rozbieżnego. Moim zdaniem przesadziłeś z tą skargą jest ona bezpodstawna, i wygląda ona na obrażonego 10latka, któremu nie wyszło być top1 na mapie i się obraził na świat i uciekł z serwera. Obaj Panowie moim zdaniem są czyści. Nie polecam oglądać demka - można zasnąć, taka wartka akcja..... Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 25 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @lampuss odpaleni to napewno nie byli. Daj ss'y, albo minutowki z tego jak Cie wyzywali. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 27 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi