Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Czy warto podróżować?

Kaarcia

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Czy warto podróżować?

Osobiście uważam, że warto podróżować.  Mam nadzieję, że uda Mi się wyjaśnić dlaczego warto podróżować.

Najczęściej podróżujemy dla  odpoczynku fizycznego i psychicznego.  Jest to odskocznią od codziennego Życia jakie nas pochłania.  Warto naładować Swoje akulumatory nową energią do działania.

Podróżujemy w różne miejsca w celu poznania otaczającego nas świata.

Każdy kraj ma inne obyczaje, tradycje i kulturę.  Gdy sama wyjeżdżam na taką wycieczkę, to  chce poczuć cząstkę tego miejsca i ludzi, którzy tutaj żyją każdego dnia.

Najciekawszym celem podróży  w nowe miejsca  jest oczywiście możliwość  zwiedzania.

Są na tym Świecie miejsca, które naprawdę są piękne. Zobaczenie pięknych budowli, otaczającej przyrody czy nawet cudownych plaż. 

Dla mnie najbardziej przypadło do gustu właśnie poznawanie tych miejsc ze względu na ciekawe miejsca do zobaczenia.  Pojechać w nieznane, zobaczenie pięknych miejsc i nacieszenie Swoich własnych oczu tym widokiem. Możemy uwiecznić Te miejsce na zdjęciu , ale nie pokaże one całego piękna jakie nasze oczy widziały.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik∙

ja to podróżuje do dilera i spowrotem XD

a tak na poważnie to nie wiem , zależy gdzie i po co podróżować 

ja to lubie pociągami jeżdzić furami itp  do laski mam 173km jeżdzędo niej ona mieszka w duzym mieście większym od mojego i se zwiedzam miasto ,różne atrakcje czasem przed policją spierdzielam itp XD 

• Ha ha 1
  • Użytkowniczka

Warto podróżować dopukki żyjemy ? nawet wyjazd na wycieczkę na jeden dzień daje dużo radości

• Super 1
  • Użytkowniczka
2 minuty temu, Justynkaa napisał:

Warto podróżować dopukki żyjemy ? nawet wyjazd na wycieczkę na jeden dzień daje dużo radości

Życiem trzeba się cieszyć. Jest one za krótkie na smutek 

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

Życie się ma jedno trzeba korzystać a podróżować trzeba bo dobry odpoczynek i urlop nad morzem ciepłym ja kilka lat podróżuję tylko teraz miałem przerwę na zdrowiu żyje dzięki lekarzom żyję, ale warto jeździć bo poznajemy inne mjesca które są śliczne byłem na Ukrainie,  Bałkany 4 razy pod rząd, Rumunia,  Gruzja , Armenia , Turcja za jednym zamachem 18 dni , i inne miasta przejazdem , Grecja-Kokkino Nero też polecam i wracam do Grecji jak się uda w sierpniu ? jak by ktoś miał pytania to udziełę odpowiedź. ?

Dobra robota @Princessserduszko poleciało xd

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Użytkownik∙

Zamykam. Temat stoi.

• Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]