Gość Kamilek Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nick: Kamilek Wiek (dokładna data urodzenia:) 9.10.1993 Parę słów o sobie: Mam na imie Kamil mam 26 lat mieszkam w Katowicach słucham disco polo i rap jak chcecie usłyszec jak śpiewam zapraszam na ts Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?:Od 6 do 10 h Czas online na forum: 49 d 5h 8 min Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: 0czywiście, że akceptuje Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Na Nie -Nie wypełniłeś nawet całego wzoru. -Podanie bardzo brzydko napisane, wręcz odrzuca. -Po prostu nie przekonałeś mnie tym. -/+ Starsi wyjadacze pewnie Ciebie znają, ale na forum pojawiają się nowe osoby. Daj się poznać, napisz 'normalne' podanie, a będę na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 7 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Również jestem tego samego zdania. - powróciłeś niedawno - podanie napisane na szybko Jestem na nie. 1 ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Szansa musi być +wiek +aktywny -podanie na szybko Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 8 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Na Tak - Pomocny - Chęci - Spełnienia wymagania - Wiek - Będzie porządek Można dać szansę na próbę jak będzie źle to zabrać ale znam Kamilla i wiem że będzie dobrze wykonywał pracę przecież to nie junior admin xd tylko pomoc dla Moderatorów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Demon007 Opublikowano 8 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 jestem na TAK + Aktywność - Podanie + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 + Jesteś aktywny, widać Cię na forum - co chyba jest jednym z najważniejszych w tym podaniu. + pomocny + Swoją robotę robiłeś. + Doświadczenie: Widać że jesteś z nami bardzo długo i nie przypominam sobie szczególnych problemów z Twoim udziałem. Uczestniczysz w życiu sieci, zabierasz głos w różnych sprawach i nie pozostajesz bierny. Myślę, że jako osoba o odmiennym temperamencie świetnie wpasujesz się w aktualną ekipę moderatorów, a dzięki dotychczasowemu doświadczeniu szybko odnajdziesz się w nowej roli Formalność. Masz moje poparcie. TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Niedawno wróciłeś - Podanie - chęci + Obecnie na nie 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 9 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Byłabym na tak ale z podaniem sie totalnie nie popisałeś. Zdaje sobie sprawę, że stać Cie na o wiele lepsze podanie niż powyższe, wiek jest aktywność też nawet. Nie widzę byś był konfliktowy ale podanie to kompletna słabizna, niestety. Postaraj się bardziej i wtedy spróbuj a na pewno będzie więcej przychylnych zdań Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na tak - podanie +wiek +aktywnosc + wymagania Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 na tak wiek staz na forum pomocny mily Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na Tak +Aktywność +Pomocny +Wiek -Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jestem na tak ( o ile bedziesz mial wiecej czasu jako wlasciciel serwera na sprawy serwera i rzeczy z nim zwiazane) + wiek + aktywnosc - podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Kto Ty wgl jesteś? - nie znam, nie kojarzę lel - podobno niedawno wróciłeś - to podanie na kolanie pisałeś, jak pracę domowa na pszyrke czy jak? proste, że na nie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Miuoszek Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 no jestem na tak, jestem tu od nie dawna, ale zdążyłem poznać już trochę Kamila ;c + chłopak ma doświadczenie + wiek dużym minusem jest te podanie... + aktywność jest tutaj rzeczą dominującą. Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Na nie. -Lubisz prowokować -Dajesz sie prowokować -Nie raz obrażałeś ludzi na wielu sieciach -Dopiero wróciłeś. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ JestemFranek Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Hahahahah Prowokuje Obraża Nie potrafi złożyć prostego zdania, ani się wysłowić Obrabia wszystkim dupę, mam nagrania nawet jak jak wyzywa obecną administracje u was. Jestem na nie. Ma może te 27 lat czy ileś, a zachowuje się jak 10letnie dziecko. 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Cześć, Po 1, od razu zacznę, że na nie, bo jakiś kur... żart co? Po 2, nie groź Mi, bo różnie może się to skończyć, jak wyszczekany na serwerze przy 32 ludziach, a nic nie zrobiłeś, a czemu? Po 3, wysłowić się nie potrafisz, nie potrafisz jednego zdania powiedzieć poprawnie. Po 4, nie nadajesz się na owe stanowisko, bo szkoda Mi pisać, ale napiszę: spam jakimiś minkami na czacie i Twoja śmieszna kultura ma wiele do życzenia, nie wiem czy Wy nie widzicie tego, ale mniejsza. Po 5, szukasz i prowokujesz wszystko i wszystkich, aby być w centrum uwagi i później lecisz, z banem na forum.. Ogólnie jesteś śmiesznym człowiekiem idącym na owe stanowisko. Ogólnie zostanie przyjęty, z wiadomych powodów, których tutaj nie będę wyjawiał, ogólnie to nieźle. Pamiętać jeśli nie wiecie, o co chodzi, to chodzi ... 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DuetNiebanalny Bella Ciao Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 2 godziny temu, V1rus.hl.exe.* napisał: Cześć, Po 1, od razu zacznę, że na nie, bo jakiś kur... żart co? Po 2, nie groź Mi, bo różnie może się to skończyć, jak wyszczekany na serwerze przy 32 ludziach, a nic nie zrobiłeś, a czemu? Po 3, wysłowić się nie potrafisz, nie potrafisz jednego zdania powiedzieć poprawnie. Po 4, nie nadajesz się na owe stanowisko, bo szkoda Mi pisać, ale napiszę: spam jakimiś minkami na czacie i Twoja śmieszna kultura ma wiele do życzenia, nie wiem czy Wy nie widzicie tego, ale mniejsza. Po 5, szukasz i prowokujesz wszystko i wszystkich, aby być w centrum uwagi i później lecisz, z banem na forum.. Ogólnie jesteś śmiesznym człowiekiem idącym na owe stanowisko. Ogólnie zostanie przyjęty, z wiadomych powodów, których tutaj nie będę wyjawiał, ogólnie to nieźle. Pamiętać jeśli nie wiecie, o co chodzi, to chodzi ... Ogólnie zostanie przyjęty, z wiadomych powodów, których tutaj nie będę wyjawiał, ogólnie to nieźle. Pamiętać jeśli nie wiecie, o co chodzi, to chodzi ... Chodzi zapewne o pieniądze. Odnośnik do komentarza
VIP `Joker.^^ Opublikowano 10 Lutego 2020 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Kiepski na moderatora xddd Ty nawet wysłowić się nie umiesz a co dopiero pisać. - brak kultury osobistej - zmienny jesteś jak coś Ci nie pasuje to robisz awanturę ... Zajmij się lepiej dwoma serwerami to tak jest co robić Jestem na nie bocie 2 » Żaden dzień się nie powtórzy. » Nie ma dwóch podobnych nocy. » Dwóch tych samych pocałunków... Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Dopiero wróciłeś na sieć i większość nowych użytkowników Cię praktycznie nie zna. Daj się lepiej poznać, zapraszam do udzielania się w redakcji wywiady czy inne tego typu rzeczy. Staraj się również nie wdawać w żadne konflikty i co zauważyłem nie spamować emotkami tylko zamiast tego napisać coś wartościowego, a na 100% wyjdzie Ci to na dobre, póki co odrzucam. Spróbuj ponownie za jakiś czas 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi