cannabis 0101 Posted August 3, 2018 cannabis Share Posted August 3, 2018 Ile książek przeczytałeś/aś w życiu i co to były za książki ? Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Hah nwm 2-3? dzieci z bullerbyn Koziołek Matołek I pewnie coś jeszcze czytałem w podstawówce. Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Anna z zielonego wzgórza, Narnia, Szatan z 7 klasy, Ten obcy, i wiele więcej których nie pamietam 1 Link to comment
Użytkowniczka M4A1 Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Nie potrafię zliczyć, ale było ich sporo. Jedną z najlepszych książek, które ostatnio przeczytałam to seria ,,Niezgodna” i „Trzynaście powodów” 1 Link to comment
Użytkownik Kubus :* Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 To i ja się pochwalę Tak całej to chyba żadnej książki, bo zawsze kręciłem kartkami po 2 lub więcej ale tak ogólnie to lektury myślę że jakieś 3 dokładnie Wam nie powiem ale jedna mi się spodobała szatan z siódmej klasy polecam serdecznie Link to comment
Użytkownik Rambus Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Nigdy nie przeczytałem całej książki może początek i koniec. Link to comment
Użytkownik Valentino Rossi Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Przeczytałem sporo książek, głównie były to lektury szkolne Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Koszmarny Karolek kilka częsci Link to comment
Użytkowniczka LandrynCia Posted August 3, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 3, 2018 Troszkę już w swoim życiu przeczytałam, ale przypominam sobie tylko jedną, którą mogłabym czytać i czytać "Szkoda, że Cię tu nie ma" <3 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 4, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 4, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Użytkownik∙ GENERAL ALADEEN Posted January 4, 2021 Użytkownik∙ Share Posted January 4, 2021 Link to comment
Recommended Posts