Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Nick z CS: pr0 0wn3d.cfgAdmin banujący: brakSerwer: only dd2 Data zdarzenia: terazOpis sytuacji: gram sobie spokojnie, i dostalem bana że wykryło aimbota/triggera,Link do bana z amxbansa: nie maWycinek bana z konsoli: Link to comment
Użytkownik Wildashii Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Mam identyczny problem, dostałem dzisiaj bana za to samo, tak naprawde za darmo lel Link to comment
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Posted August 3, 2018 Author Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 18 minut temu, Deys napisał: Spróbuj wyczyścić opengela który znajduje się pewnie w plikach cstri bo ci wszedzie będzie banowac i ciągle. Tylko u was mam to. Wszędzie mogę grać i nie banuje mnie. Poza tym po formacie jestem i świeży cs. Poza tym mam steam. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Naprawione Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts