Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nick z CS: pr0 0wn3d.cfgAdmin banujący: brakSerwer: only dd2 Data zdarzenia: terazOpis sytuacji: gram sobie spokojnie, i dostalem bana że wykryło aimbota/triggera,Link do bana z amxbansa: nie maWycinek bana z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wildashii Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Mam identyczny problem, dostałem dzisiaj bana za to samo, tak naprawde za darmo lel Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pr0 0wn3d.cfg Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 18 minut temu, Deys napisał: Spróbuj wyczyścić opengela który znajduje się pewnie w plikach cstri bo ci wszedzie będzie banowac i ciągle. Tylko u was mam to. Wszędzie mogę grać i nie banuje mnie. Poza tym po formacie jestem i świeży cs. Poza tym mam steam. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Naprawione Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi