Użytkownik smietanka1 Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Wzór : Imię: mateusz Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: chce pomuc adminom i ludziom grajoncym na serverah i banowaci hakeruw jednego widziałem dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:54.36.186.16:27045 awp online plis Dlaczego akurat tego serwera:bo som tam hakerzy i lubie graci na tym serverze i niema tam admina ani opiekuna Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak na surfie jeden 1 rok a potem to zrezgnowałem bo nic nie było co robići dałem szanse innm Znajomość amxx i panelu (0-10): no 5-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):TAK OCZYWSIĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coś o sobie: jestem surowy kulturalny ogarnienty wychowany chce pozdrowić adminów i opiekunów serdecznie pozdrawiam i prosze o zakceptowanie mojego podania 1 Link to comment
Użytkownik smietanka1 Posted August 3, 2018 Author Użytkownik Share Posted August 3, 2018 CYTADELA Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Link to comment
Recommended Posts