Użytkownik Wildashii Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Nick z CS: .Wildashii :> Admin banujący: Nie Wiem Serwer: Only DD2 Data zdarzenia: 03/08/2018, 13:10 Opis sytuacji: Scanując na BS-ie B z M4A1-S, siadło mi pare headów (~5) przez co automatycznie dostałem bana, powód? "Aimbot" Link do bana z amxbansa: N/A Wycinek bana z konsoli: Nie mam nic z konsoli, konsola jest totalnie pusta. Dodatkowe info: Gdy wchodzę na liste banów na forum, nie ma mnie tam, lecz gdy chce się połaczyć z serverem, zamiast liczby graczy jest napis "Server Not Responding" gdy staram się z nim połaczyć od razu "crashuje" mi CS'a. Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Musisz czekac na wlasciciela, jest to spowodowane nowym anty cheatem. Nie jestem w stanie nic zrobic 1 Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Naprawione Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts