Użytkownik∙ Draker10 Opublikowano 8 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nick z CS: Draker Admin banujący: ? Serwer: DD2 (dwa w sumie) Data zdarzenia: Chyba dziś Opis sytuacji: Chwile temu znalazłem owe forum tylko przez reklamę na Cssetti. Jednakże nie mogę połączyć się z dwoma serwerami DD2, inne mi się ładują a na tych widnieje nota "banned from serwer" czy jakoś tak. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Adres IP — . Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany - nie jestem zbanowany Wycinek bana z konsoli: Connecting to 145.239.23.161:27110... You have been banned from this server Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Póki co nie zostanie to odblokowane Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi