Użytkownik∙ scanix Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Siemanko, dzisiaj pokaże wam mojego playa w grze osu!. Pewnie większość zobaczy gierkę po raz pierwszy ale w skrócie. W grze chodzi o to by nacelować kółko w danej kolejności i kliknąć w rytm :). https://www.twitch.tv/videos/548370741?t=00h26m04s 1 ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 10 Lutego 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Szkoda, że Twitch wyciszył cały dźwięk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Godzinę temu, iksiu napisał: Szkoda, że Twitch wyciszył cały dźwięk dałem link bezpośrednio ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Nawet dobry plejsik, mi sie mega jumpy podobają w niektórych mapkach 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi