Użytkownik Miuoszek Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Twój nick: przeeestań Link do profilu steam:http://steamcommunity.com/id/sadpepehands Nick admina banującego: jakiś tam Shrouz czy jak on tam sie zwie Data i czas zdarzenia: jakieś 5-15 minut temu Serwer: dd2 Opis sytuacji: gram sobie gram, a tu nagle ban za bh XDDD. Rozumiem jeżeli bym chociaż je robił. Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'BH' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:526445823' [AMXBans] Twoje IP: '31.60.243.167' [AMXBans] =============================================== przeeeestań (RADIO): Fire in the hole! naprawdę śmiech na sali. Adminek (jeżeli mogę go tak nazwać) chyba nie odróżnia bh od zwykłego strefowania się ( skok + ad + duck na scrollu). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shrouz Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Wypowiem się jako admin banujący. Miałem dłuższy czas przerwy od cs1.6 i teraz po powrocie nie rozeznałem się co to jest "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump", więc uznałem to jako BH, za które według mnie należy się ban permanentny. Moja wina, lecz należy się za to ban 3h / 7dni, jak jest w taryfikatorze banów na serwerze. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Miuoszek Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 No to mogłeś dać na 3h/7 dni, ale nie perma. Warnujcie idc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Bylem przy tym zdarzeniu sam pisalem po @Shrouz bo gdybym wszedl na specta wylaczylbys odrazu. Ja bym zmienil taryfikator bo skoro lata na tym to czemu nie odpalic pozniej trigera czy wh czy co tam nowego powychodzilo! a ostatnio mamy dosc spory problem z czitami. Zadne warny dla @Shrouz czy mnie za wypowiedzenie sie tu! jak nie da rady perma to na 7 dni i bedzie spokoj jakis czas 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @sh1nga @Malma Proszę o warna dla @Szadi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shrouz Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Proszę bardzo link do demka: http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2002101242-de_dust2-1581334920-1581336180.zip 2runda, gracz miuoszek po stronie tt. Moze to nie autobh, ale jest to niedozwolone na serwerze i nalezy sie ban. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 @Shrouz Demko przejrzałem i nie dopatrzyłem sie tam BH. Widać że robił strefy poraz pierwszy bo mu coś nie wychodziło. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Ale perm to za sroga kara więc bana skróce mu do 7 dni. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi