Użytkownik hOuseKinzu Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 Nick z CS: hOuse*Kinzu Admin banujący: ni ma Serwer: AWP_INDIA Data zdarzenia: koło 16:30 Opis sytuacji: Zacznę od tego że gram na tym serwie od 2 miechów dziś wszedłem zabiłem 3 typów po chwili serwer mnie kiknoł gdy chciałem wejść to wyskoczyło to co niżęj wkleiłem Link do bana z amxbansa: ni ma Wycinek bana z konsoli: Retrying 54.36.186.16:27045... You have been banned from this server. Link to comment
Użytkownik∙ zjc(^; Posted August 3, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 3, 2018 Musisz czekac na wlasciciela, wina antycheata nowego. Link to comment
Użytkownik Head Hunter Posted August 3, 2018 Użytkownik Share Posted August 3, 2018 ja to samo mam Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 Naprawione Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 3, 2018 Zasłużony Share Posted August 3, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Recommended Posts