Użytkownik hOuseKinzu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nick z CS: hOuse*Kinzu Admin banujący: ni ma Serwer: AWP_INDIA Data zdarzenia: koło 16:30 Opis sytuacji: Zacznę od tego że gram na tym serwie od 2 miechów dziś wszedłem zabiłem 3 typów po chwili serwer mnie kiknoł gdy chciałem wejść to wyskoczyło to co niżęj wkleiłem Link do bana z amxbansa: ni ma Wycinek bana z konsoli: Retrying 54.36.186.16:27045... You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ zjc(^; Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Musisz czekac na wlasciciela, wina antycheata nowego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Head Hunter Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ja to samo mam Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Naprawione Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi