Użytkownik Pablo Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Nick z CS: Pablo Escobar Admin banujący:[ONLY AWP_INDIA] [VIP/SVIP + SKINY][RANGI CS:GO][ASYSTY] ^StrefaSkilla.pl Serwer: ONLY AWP INDIA Data zdarzenia 10.02.2020 - 13:51:21 Opis sytuacji: wchodzę na serwer i ban za nic Link do bana z amxbans Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Pablo Escobarr [AMXBans] Powod : ' Spin hack detectedtriv ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 24.132.116.68 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @Trivor Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Bugowałeś kręcenie się w okół własnej osi i AC prawdopobnie to wykrył. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pablo Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Przepraszam ale ja nawet nie mam pojęcia jak ? odbanujecie mnie ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi