Użytkownik Wasaty_Skarabeusz Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Hej co myślicie o usunięciu wymuszenia interpu 0.01? fajnie było aby każdy mógł sam ustawić interp nie każdemu pasuje interp 0.01 interp sam się ustawi gdy wpiszemy interp 0 wtedy wiemy że mamy ustawiony najlepszy interp dużo to daje gdy ma się słabą maszynę i problemy z netem (loss) można zrobić ankietę https://www.strawpoll.me/19374434 Zamiast wymuszenia 0.01 zróbcie na 0 każdemu ustawi najlepszy interp Edytowane 10 Lutego 2020 przez Wasaty_Skarabeusz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Z tego co pamiętam to interp u wszystkich graczy ustawiany jest co rundę na jej początku. Wystarczy, że zrobisz sobie prosty bind np.: bind a "+moveleft; ex_interp 0.02" bind d "+moveright; ex_interp 0.02" I po każdym wciśnięciu klawisza a czy d, będziesz miał ustawiony swój docelowy interp. Myślę, że to szybsza metoda i bardziej praktyczna. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wasaty_Skarabeusz Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 @LemoN spoko wiem że tak można ale nigdy tego nie używałem chciałem aby zmienili interp dla wszystkich ale widzę że raczej nic z tego nie będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Próbować można, ale chyba wszystko już jest ustawione tak jak ma być ;D Zresztą nie wiem, pytaj opiekunów, powinni Ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wasaty_Skarabeusz Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 @Lenon sprawdzałem dziś to co mi napisałeś i szczerze to nic mi nie daje niby mi mam ustawiony interp jaki chce ale na serwie tego nie czuć eh Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 bo ogólnie interp ciężko odczuć, chyba, że różnica między 0.1 a 0.01. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Mogę jedynie zrobić żeby można było wybrać od 0.01 do 0.05 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 17 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Pozwoliłem otworzyć temat z racji zgłoszenia zawartości, @HeaveN wypowiedz się proszę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ HeaveN Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) OK A WIĘC ZAMIAST BINDOWAĆ I KMINIĆ WYSTARCZY JEDNA KOMENDA KTÓRA ZADECYDUJE CZY ZEZWOLISZ NA WYMUSZENIE WARTOŚCI PRZEZ SERVER I AUTOMATYCZNIE CI ZMIENI NA SERVEROWE CZY TEŻ NIE (NIE POLECAM SERVEROWYCH) WYSTARCZY PO ODPALENIU CS'A WPSAĆ cl_filterstuffcmd 1 <<< 1- blokuje wymuszenia, 0 - zezwala na wymuszenie także wpisujesz sobie ile chcesz interpu ile chcesz rate itpitd, wpisujesz przed lub po tą komendę j.w. i nie martwisz się o nic i grasz na swoich ustawieniach, a server nic nie nie poprzestawia. POZDRO 600V Należy pamiętać, że jak sobie ustawisz swoje wartości własne, a będziesz miał filterstuffcmd na 0, to gdy bedziesz wbijal na jakis serwer to bedziesz mial wymuszone wartosci serwera więc najlepiej od razu sobie wpisac cl_filterstuffcmd 1 i z głowy, zaden server nie zmieni ci twoich ustawien na swoje wlasne. Edytowane 18 Lutego 2020 przez HeaveN 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi