Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Usunięcie Wymuszenia

Wasaty_Skarabeusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Hej co myślicie o usunięciu wymuszenia interpu 0.01? fajnie było aby każdy mógł sam ustawić interp :) nie każdemu pasuje interp 0.01 :) interp sam się ustawi gdy wpiszemy interp 0 :) wtedy wiemy że mamy ustawiony najlepszy interp :) dużo to daje gdy ma się słabą maszynę i problemy z netem (loss) można zrobić ankietę  :)

https://www.strawpoll.me/19374434

Zamiast wymuszenia 0.01 zróbcie na 0 każdemu ustawi najlepszy interp

Edytowane przez Wasaty_Skarabeusz
  • Użytkownik

Z tego co pamiętam to interp u wszystkich graczy ustawiany jest co rundę na jej początku.
Wystarczy, że zrobisz sobie prosty bind np.:
bind a "+moveleft; ex_interp 0.02"
bind d "+moveright; ex_interp 0.02"
I po każdym wciśnięciu klawisza a czy d, będziesz miał ustawiony swój docelowy interp. Myślę, że to szybsza metoda i bardziej praktyczna.

• Użytkownik

@LemoN  spoko wiem że tak można ale nigdy tego nie używałem :) chciałem aby zmienili interp dla wszystkich ale widzę że raczej nic z tego nie będzie

• Użytkownik

Próbować można, ale chyba wszystko już jest ustawione tak jak ma być ;D Zresztą nie wiem, pytaj opiekunów, powinni Ci pomóc.

• Użytkownik

@Lenon sprawdzałem dziś to co mi napisałeś i szczerze to nic mi nie daje niby mi mam ustawiony interp jaki chce ale na serwie tego nie czuć eh 

• Użytkownik

bo ogólnie interp ciężko odczuć, chyba, że różnica między 0.1 a 0.01.

• Właściciel
Właściciel

Mogę jedynie zrobić żeby można było wybrać od 0.01 do 0.05

• szynka odblokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Pozwoliłem otworzyć temat z racji zgłoszenia zawartości, @HeaveN wypowiedz się proszę

• Użytkownik∙

OK A WIĘC ZAMIAST BINDOWAĆ I KMINIĆ WYSTARCZY JEDNA KOMENDA KTÓRA ZADECYDUJE CZY ZEZWOLISZ NA WYMUSZENIE WARTOŚCI PRZEZ SERVER I AUTOMATYCZNIE CI ZMIENI NA SERVEROWE CZY TEŻ NIE (NIE POLECAM SERVEROWYCH) 
WYSTARCZY PO ODPALENIU CS'A WPSAĆ cl_filterstuffcmd 1 <<< 1- blokuje wymuszenia, 0 - zezwala na wymuszenie
także wpisujesz sobie ile chcesz interpu ile chcesz rate itpitd, wpisujesz przed lub po tą komendę j.w. i nie martwisz się o nic i grasz na swoich ustawieniach, a server nic nie nie poprzestawia.
POZDRO 600V xD 
Należy pamiętać, że jak sobie ustawisz swoje wartości własne, a będziesz miał filterstuffcmd na 0, to gdy bedziesz wbijal na jakis serwer to bedziesz mial wymuszone wartosci serwera więc najlepiej od razu sobie wpisac cl_filterstuffcmd 1 i z głowy, zaden server nie zmieni ci twoich ustawien na swoje wlasne.

Edytowane przez HeaveN
  • Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]