Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] Opiekun lub Kamilek

V1rus*

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick : @V1rus.hl.exe.*
Nick osoby oskarżonej: @Zbakane_OkO albo ten @Kamilek, bo już nie wiem który, za ukrycie lub usunięcie Mojego postu, w sprawie podania Admina, co wiadomo bywam na serwerze i mogłem się wypowiedzieć, a jeszcze tamta sytuacja, z banem @o9u prowokację i tym podobne.
Powód (opis sytuacji): Usunięcie postu wpisu na temat podania.
Dowody: Dowodów nie mam, ale pamiętam, że czytali to @venom@Lenon@dopalek z tego co pamiętam @JestemFranek cytował moją odpowiedź i pisał coś tam "Dla pieniędzy", prosiłbym, o zobaczenie ostatnich moderacji owego podania, kto coś tam robił. Jeśli dziś coś będzie, że ktoś coś zmieniał, to wszystko jasne.
Miejsce zdarzenia: PODANIE DOWÓD
Coś od siebie: Myślę, że to opiekun, bo jednak jakby kamilka coś zabolało, to również mógłby kogoś poprosić, aby usunąć moją wypowiedź, z podania na moderatora czatu.

• Pragnę sobie, z edytować ową skargę, a czemu, a już objaśniam - Pisałem i dodałem nawet pkt, z regulaminu głównego 14. mówiący o tym, że "wypowiadanie się, we własnym podaniu, z automatu odrzucone", zgłosiłem to, ale zostało to zignorowane, bo Pan @sh1nga dodał tylko notatkę pod "spam i nie wypowiadanie się jak pamiętam", a jako moderator forum powinien odrzucić podanie, z automatu jeśli regulamin jest złamany, bo zauważyłem, że posty odpowiedzi są też ukryte przez składającego podanie.
  • Edytuję wypowiedź, aby nie robić niepotrzebne spamu.. Jesteś moderatorem forum prawda, a to do tego zobowiązuję tak? Czy też masz inne myślenie, ale mniejsza, bo jako moderator forum powinieneś przestrzegać regulaminu forum, jeśli ktoś go łamię to powinieneś reagować, a nie omijać szerokim łukiem wiesz? Nie rozumiem Twojego myślenia, ale mniejsza, bo widzę, że może to nic nie dać. Dawniej było tak, że moderacja reagowała na wszystko co nie zgodne, z regulaminem forum.
  • Lubię to! 2
  • Super 3
  • Ha ha 2
imageproxy2_php.png.3bf4bd923ca3be0f4a22e133a1907191.png
  • Użytkownik

@V1rus.hl.exe.* paliłeś się u mnie na serwerze i nie mam zamiaru czytać twoich wypocin w dziale serwera DD2 #2.

Idź do siebie jak cię pomalowali na fioletowo. A jak ci się nudzi to ci tam zaraz wrzucą kilkadziesiąt demek do rozpiski, może wtedy przestaniesz hejtować UBTeam StrefySkilla - że nie potrafią sobie poradzić z twoim demkiem od 4 dni.

• Super 2
  • Ha ha 5

syg..gif.08e2f45068f02b4754075e79d6cec25c.gif

• Użytkownik∙

Kurwa chlopie o czym ty piszesz? Uważasz, że jest spalony dlatego ukrywasz mu wszystkie posty? Ty myślisz trochę? XD

• Super 1
  • Ha ha 2
  • Zasłużony

@V1rus.hl.exe.* Szanowany Panie palaczu rolki. Użytkownik otrzymał 'ostrzeżenie' za wypowiadanie się we własnym podaniu, nie ignoruje żadnych zgłoszeń, więc następnym razem doinformuj się troszeczkę bardziej. My jako moderatorzy nie możemy ingerować w serwery [a szkoda] jeśli właściciel serwera łamie regulamin forum musi być coś nie tak.

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Polska to wolny kraj, a tu dzieją się takie rzeczy. Wstyd i hańba, gorzej niż za komuny!

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • sh1zo_nnjl zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

image.thumb.png.d4e29da14415315523a98b4f2d7edc80.png

Tak wyglądał Twój post, który został ukryty ii Ty nie wiesz czemu został on ukryty?

Nie podałeś normalnych powodów tylko sobie zacząłeś komentować jego osobę zbaczając z tematu +jakieś komentarze nie na miejscu.

W skrócie napisałeś to prowokacyjnie.

Tutaj rozpiszę, jak byś po ss'ie z up dalej nie rozumiał --> 

"Jest to tak śmiesznie podanie jak jego autor, bez kitu tak o."   ? Bez komentarza nawet.   (Prowokacja)

"Po 1, amx jakiś żałosny jest po latach niby gry."   może czuje się na taką znajomość amxx a ty to tak komentujesz  "amx jakiś żałosny jest po latach niby gry"    (Prowokacja)

"Po 2, jesteś zajebistym człowiekiem, w rozpoznawaniu BH, a od spacji jesteś bug."    (Prowokacja)

"Po 3, sam prowokujesz ludzi, aby co skakali na spacji szybciej i szybciej, Ty może jakieś zgłoszenie zrobisz, a nie szczekasz jak nie wiadomo kto."   ...      (Prowokacja)

"Po 4, proszę Administrację serwera Właścicieli oczywiście, o sprawdzenie logów, z ostatniej mapy jak @o9u dostał śmiesznego bana od tego oczko czy jak mu tak, bo szkoda Mi klawiatury, aby go tutaj oznaczać i cokolwiek pisać, ale już jak poświęcam ten czas, to na coś konkretnego."    Co to za jakieś prośby do administracji o sprawdzenie demka? To nie temat ze skargą na gracza tylko podanie, jak coś Ci nie pasowało w jego zachowaniu mogłeś wcześniej pisać jakąś skargę. 

"Po 5, jeden od drugiego jest lepszy wiecie, jeden się pruję oraz prowokuję osoby na serwerze, aby coś robili nie zgodnie, z regulaminem, a ten drugi piszę na odwołaniu takie coś jak to: SPALONE BRAK UB do zamknięcia"   tego  "a ten drugi piszę na odwołaniu takie coś jak to: SPALONE BRAK UB do zamknięciaw ogóle nie rozumiem. 

"Logi, z mapy proszę sprawdzić, a czas akcji: 10.02.2020 - 00:45:30 i troszkę też mapę wcześniej można." to samo co up napisałam.

Sama bym Ci do tego postu dodała jakąś notkę, żebyś pozmieniał niektóre słowa lub właśnie ukryła ten post.

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Skarga odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]