Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Chciałbym zaproponować dodanie trochę życia, rozrywki dla forum. Mianowicie chodzi mi o dodanie *ulepszonej* loterii/losowania w dziale redakcji, taki pod temat.Ze swojego doświadczenia wiem, że robi to świetną zabawę i warto poświecić *lekutko* trochę więcej czasu. Polegałaby na podaniu przez gracza 2 dowolne cyfry od 1-200. Losowanie odbywałoby się przez *wyższą* administracje. Wzór aby wziąć udział w ruletce: Nick: hk. Ilość postów: 47 Ilość warnów: 0 Wybrane liczby: 57,121. Gdy administrator wylosuje *załóżmy* 15-20 liczb i z pośród tych liczb jakiś użytkownik będzie posiadał 2 takie same cyfry, wygrywa nagrodę główną! Może to być np: konto STEAM, VIP na okres 7-14dni na forum. Pojedyncze cyfry mogą być nagradzane VIP'ami na rożnych serwerach - okres od 3dni do 7dni. Również w póle nagród szła by odrabianka warnów ZA DARMO, zmiana nicku itd. Do każdej cyfry wylosowanej oczywiście nagroda będzie przypadała też po przez losowanie, aby nie powtarzały się (chyba jasne). Owa zabawa byłaby oddzielnym działem w Redakcji. @Dusia Jeżeli chodzi o taka rozbieżność cyfr to jest ona zrobiona specjalnie aby forum nie zbankrutowało i nie dawało często głównych nagród. Edytowane 12 Lutego 2020 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Miuoszek Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 jestem jak najbardziej na tak. Na pewnej sieci (btw najlepsza i największa w Polsce) odbywa się to i prezentuje się bardzo świetnie, wiem z doświadczenia co i jak w tym. Wiec prop. jak najbardziej dobra. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jestem na tak Jest do dobry pomysł i myślę żeby dało radę Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 W konkursach jest już co tygodniowa loteria, to nie wystarczy? Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Dokładnie jak op pisze, jest loteria lotto bodajże. Jednakże zawsze można ją zastąpić/ulepszyć. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Od 1 do 200 to by nikt nie trafił, aa loteria już jest w dziale konkursy 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 12 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi