Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ponowienie propozycji.

hk.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Chciałbym zaproponować dodanie trochę życia, rozrywki dla forum. Mianowicie chodzi mi o dodanie *ulepszonej* loterii/losowania w dziale redakcji, taki pod temat.Ze swojego doświadczenia wiem, że robi to świetną zabawę i warto poświecić *lekutko* trochę więcej czasu. Polegałaby na podaniu przez gracza 2 dowolne cyfry od 1-200. Losowanie odbywałoby się przez *wyższą* administracje. 

Wzór aby wziąć udział w ruletce:

Nick: hk.

Ilość postów: 47

Ilość warnów: 0

Wybrane liczby: 57,121.

Gdy administrator wylosuje *załóżmy* 15-20 liczb i z pośród tych liczb jakiś użytkownik będzie posiadał 2 takie same cyfry,  wygrywa nagrodę główną! Może to być np: konto STEAM, VIP na okres 7-14dni na forum. Pojedyncze cyfry mogą być nagradzane VIP'ami na rożnych serwerach - okres od 3dni do 7dni. Również w póle nagród szła by odrabianka warnów  ZA DARMO, zmiana nicku itd. Do każdej cyfry wylosowanej oczywiście nagroda będzie przypadała też po przez losowanie, aby nie powtarzały się (chyba jasne).

Owa zabawa byłaby oddzielnym działem w Redakcji.

@Dusia Jeżeli chodzi o taka rozbieżność cyfr to jest ona zrobiona specjalnie aby forum nie zbankrutowało i nie dawało często głównych nagród. :default_papieros:

Edytowane przez hk.
  • Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

jestem jak najbardziej na tak.

Na pewnej sieci (btw najlepsza i największa w Polsce) odbywa się to i prezentuje się bardzo świetnie, wiem z doświadczenia co i jak w tym.

Wiec prop. jak najbardziej dobra.

• Lubię to! 1

spacer.png

• Użytkownik∙

Jestem na tak 

Jest do dobry pomysł i myślę żeby dało radę 

• Użytkownik∙

W konkursach jest już co tygodniowa loteria, to nie wystarczy? 

• Użytkownik

Dokładnie jak op pisze, jest loteria lotto bodajże. Jednakże zawsze można ją zastąpić/ulepszyć.

• Junior Admin
Junior Admin

Od 1 do 200 to by nikt nie trafił, aa loteria już jest w dziale konkursy 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]