Użytkownik DEZ1 Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nick: DEZ1 Imię: Michał Wiek (dokłada data): 29.10.1998 SID: STEAM_0:1:148961819 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-10h Opisz siebie: Nazywam się Michał, pochodzę z mojego rodzimego miasta Katowice które znajduję się w województwie Śląskim. Mam ukończone 21 lat, posiadam ukończoną szkołę policyjną oraz kursy informatyczne. Na co dzień pracuję firmie Amazon. Mieszkam wraz z moją narzeczoną Moniką. Lubię słuchać dobrej muzyki, słucham wszystkiego czego wpadnie mi w ucho. W lato wraz z naszą paczką wyjeżdżamy na kilku dniowe koncerty muzyczne. Komputer jest moim okiem na świat, dzięki nie mu poznałem bardzo fajne osobowości. Nie mam dysgrafii ani dysleksji. Czasem zdarzy się że po pełnie jakiś błąd ortograficzny jest to spowodowane szybkim pisaniem. Bardzo dużo czytam książek, które pomagają w życiu, w napisaniu cv czy podania. Dla nieznajomych jestem raczej otwarty negatywnie. Dlaczego akurat Ty?: Strzelam od małolata, byłem już w UB na tej jak i na innych sieciach, w cs'a mam przegrane masę godzin na różnych kontach steam. Chciałbym pomóc sieci widząc że jest mało UB. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak, wielokrotnie miałem styczność jako opiekun serwerów również na innych sieciach oraz jako BL na innych sieciach jak i również na tej sieci. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Posiadam spore doświadczenie w tym, setki godzin przegranych na innych sieciach jako bl. Myślę że 8/10 Kontakt: steam/pv 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 sorrka ale nie, iż masz konto na forum ponad rok i przesiedziałeś tylko na nim 11h więc lipa fest oraz nie udzielasz się na forum zbytnio, a z plusów to na pewno wiek, doświadczenie i staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Demon007 Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 jestem na TAK + Wiek + Podanie ładne -/+ aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Szansa powinna być +wiek +podanie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jestem na tak, dobre podanie myślę, że możemy Cię przetestować. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Można być da szanse chłopakowi, jeżeli by nadrobił aktywność: + wiek, + jakieś tam doświadczenie, + chęci, zaangażowanie w forum. - - aktywność. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Na nie - aktywność - mało się udzielasz na forum - daj się nam poznać -/+ doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Na nie Nie widać cie na forum Aktywność Daj sie poznać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptus Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jasne, że nie: - ACC - Nowy noobek do kopania rowów. -/+ Masz jakieś doświadczenie. +/- Wszystko i tak zależy od testów, palisz się? Pal się dalej, ale nie ukrywaj tego przed ludźmi jak niektóre osobniki. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi