Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1. *Odznaki* - Chodzi w tym o to, że każdy użytkownik dostawałby odznaki za wykonanie zadania przysługującego danej odznace, np: odznaka Pióra, za napisanie 1000postów na sieci, Dominator za zabójstwo 8tyś graczy na danym serwerze. Każda odznaka powinna być potwierdzona, odwołując się do Dominatora: użytkownik musiały podać swoje GT na danym serwerze. Oczywiście aby przyznać odznakę powinien użytkownik posłużyć się wzorem, np: Nick: Odznaka: Dowód: Z własnego doświadczenia wiem, że to przyciąga na forum wielu użytkowników którzy charakteryzują się dużą aktywnością. 2.*BOT na chatboxie* - Polegałoby na tym, że: dany gracz wpisuje komendę na serwerze */zglos*, otwiera mu się menu: kogo, a kolejno powód. Przykład: Bot: Gracz BOT ADAM zgłosił użytkownika BOT BARTEK za Czitowanie na serwerze DD2. Jeżeli gracz robiłby to specjalnie dostawałby ostrzeżenie albo bana do 30minut. 3. *Multi admin* - Ranga, przysługująca osobie która charakteryzuje się duża aktywnością na więcej niż jednym serwerze. Na sieci byłoby takich rang z 2-3, tudzież 4. Dla każdej osoby przysługiwałyby od 2 do 3 serwerów. No i właśnie tutaj owa ranga współgrałaby z BOT-em wyżej wymienionym. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 12 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A więc tak, pierwsze będzie na pewno gdy tylko z @Radziuu to ogarniemy, bo to nie takie proste jakby się mogło wydawać, trochę trzeba spędzić nad tym czasu. Drugą propozycję już proponowałem dawno temu, jest szansa, że jak się uda mi przekonać szefa aka @Trivor to będzie coś takiego, ale nad chatboxem. Trzecie to kwestia obgadania w gronie administracji, ale raczej na każdym serwerze jest wystarczająco administracji. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 12 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi