Użytkownik Frokas Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nick z CS: Frokas Admin banujący: brak Serwer: 145.239.236.14:27160 Data zdarzenia: 12.02.2020 Opis sytuacji: Wchodze sobie po tygodniu przerwy od CS na serwer zagralem poltorej mapy i nagle taki ban, nie wiem oco chodzi pierwszy raz mam taka sytuacja, ban nie od admina, Link do bana z amxbans ( https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5549 ): Wycinek bana z konsoli: Odnośnik do komentarza
Użytkownik gram_bo_nie_lubie Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Dostałem perma za to samo, a nie byłem w żaden sposób "odpalony". Skrypty banujące automatycznie na tym serwerze są chyba grubo przesadzone. Dodatkowo adnimistracja tego całego serwera nawet ze sobą się nie potrafi dogadać. Na załatwienie prostej sprawy czekasz nie wiadomo ile, ale na słowne potyczki i wytykanie błędów innym zawsze znajdą czas. Mam wrażenie, że tutaj jest jakieś przedszkole, a nie poważny i na poziomie serwer CS'a. Z moich obserwacji wynika, że adminami (w większości) tutaj są życiowe nieudaczniki, nołlajfy i osobniki z kompleksami. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Brak ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. UB TRIVOR. BUG PLUGINU Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi