Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Siemka, wychodzę z propozycją dodania na serwer pluginu uniemożliwiającego nadmierne przesiadywanie na respie terro. Poniżej zamieszczam link do pluginu wraz z opisem i screenami. Spotkałem się już z nim na innym serwerze (osobiście jeszcze go nie wgrywałem, jedynie 'testowałem'), mega ułatwiło by to pracę adminom, którzy i tak umówmy się mają sporo roboty w godzinach szczytu. Pozdrawiam i czekam na efekty ! https://amxx.pl/topic/163904-respawn-alert-kara-dla-kampiacych-możliwość-ustawienia-własnej-strefy/ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Wgralbym na probe ulatwi to Nam (Adminom znacznie prace) @LoveOrHate masz od tego cala mape np dolnu/srodek Odnośnik do komentarza
Użytkownik hotmadzia2003PL Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jestem za tym ,żeby wgrać na parę dni zobaczyć jak się sprawdzi Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 14 Lutego 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jeśli nie wpłynie negatywnie na rotacje przez resp TT to jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 14 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Fajny pomysł, a co w przypadku przebiegania np z longa na trupa z paczka ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi