Użytkownik∙ hk. Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Nick: hk. Imię: Hubert Wiek (dokłada data): 21, chyba obejdzie się bez daty. SID: STEAM_0:0:197302180 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Po tej dłuższej przerwie staram się na nowo spędzać czas na forum po 3-5h Opisz siebie: Co tutaj dużo opisywać, wysportowany chłopak z mazur, zajmujący się sztukami walki, w wolnych chwilach od pracy i treningów uczęszczam na serwerach cs 1.6 ale również na cs:go. Bardzo dobra komunikatywność z nowymi użytkownikami forum jak i z tymi stałymi. Moje działania staram sie wykonywać bezbłędnie i z 100% pewnością. Dlaczego akurat Ty?: Ze względu na otwarta rekrutacje chciałem ponownie spróbować na owym stanowisku szczęścia i troszkę odciążyć owa administracje. Byłem tutaj juz moderatorem, adminem ale także UBT. Pomimo słabej przez te owe 2 lata niecałe aktywności spowodowanymi prywatnymi sprawami, wróciłem z większa motywacja i z chęcią na pomoc w rozwoju forum. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak i to wiele razy. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobra. Kontakt: steam, gg tudzież forum. Pozdrawiam cieplutko. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Wsm na tak +wiek +podanie -aktywność +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Jestem na Tak +Aktywny +Doświadczenie +Podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 na tak wiek ogarnięty aktywny miły da się pośmieszkować, normalnie pogadać i się dogadać staż doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 na tak +wiek +podanie ++ doświadczenie +aktywny Powodzenia byku 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptus Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 IDK"+/-" + Wiek + Podanie + Doświadczenie + Aktywny +/- Wszystko i tak zależy od testów, palisz się? Pal się dalej, ale nie ukrywaj tego przed ludźmi jak niektóre osobniki. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 + podanie ładne i czytelnie napisane, + ogarnięty, + ostatnio często widuję Cię na sb - aktywny. Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś się do @Zmiksowany po paczkę. 1 Odnośnik do komentarza
Premium r1z0. Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 W sumie można dać szanse, jestem na TAK: + Wiek + Doświadczenie + Staż 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Aktualnie brakuje osób na tym stanowisku , także jak najbardziej przyda się pomoc UBT. +wiek +staż na forum/sieci +chęci Innych podań na forum nie ma konkrętnych a zawsze to dodatkowa para rąk nie zaszkodzi.Każda pomoc się przyda. Lepiej żeby było więcej UBT niż mniej. Każda pomoc jest bezcenna. Powodzenia, ode mnie masz TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Na tak + fajne podanko + doświadczenie -/+ aktywność + wiek Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi