Użytkownik xSNIP3R Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) IP serwera: 188.165.19.26:27120 Mod: FFA (skiny, kosy, rękawiczki, rankingi,rangi itp. + skromne nagrody za top3) Mapy: (dust, mirage, cache, train, over, nuke, inferno+ myślę nad dodaniem starego cobbla) Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.19.26:27120/ tutaj minus gdyż gametracker dodałem 3dni temu dopiero ;/ Wiek Właściciela: 22 Hosting: pukawka.pl Sloty: 16- zostaną rozszerzone do 20 Dlaczego akurat my?: Szukam dobrej sieci, a Wy na taką wyglądacie po moim researchu. Posiadacie super forum i bardzo fajne community. Chcę stworzyć serwer, który stanie się przykładem dla innych. Kilka słów ode mnie: Nad serwerem czuwam ciągle, nawet gdy jestem w pracy. Ciągle działam nad reklamą, różne grupy fb, forum + na dniach zostanie wykupiona reklama z cssetti. Myślę też nad reklamą u jakiegoś mniejszego youtubera. Jakość serwera jest wysoka, potwierdza to fakt że gracze którzy wejdą na serwer prawie zawsze na niego wracają Liczę na długą i owocną współpracę. Pozdrawiam!!! Edytowane 13 Lutego 2020 przez xSNIP3R Poprawa trackera Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jestem za, ale jeśli serwer ma zostać przyjęty musisz wykupić najpierw reklamę której efekty będą widoczne. Już jeden serwer został przyjęty i skończyło się tak jak zapowiadałem Nie będziemy trzymać serwera który będzie stał 1/20 przez cały czas. Kup reklamę na gosetti, a nie na cssetti xd Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSNIP3R Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Teraz, Sh1zO napisał: Jestem za, ale jeśli serwer ma zostać przyjęty musisz wykupić najpierw reklamę której efekty będą widoczne. Już jeden serwer został przyjęty i skończyło się tak jak zapowiadałem Nie będziemy trzymać serwera który będzie stał 1/20 przez cały czas. Kup reklamę na gosetti, a nie na cssetti xd Pomyliłem, oczywiście chodziło o gosetti Miałem wątpliwości czy rzeczywiście ta reklama daję rade, opinie były różne. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSNIP3R Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) W takim razie, wykupię reklamę na tydzień. Jeśli rzeczywiście będą efekty, przedłużę reklamę Reklama została wykupiona, 13dni trwania Polecam osobiście pograć na serwerze Edytowane 13 Lutego 2020 przez xSNIP3R Odnośnik do komentarza
Premium r1z0. Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Myślę, że można dać szanse. Jestem na TAK: + Wiek + Mod +/- GT Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Mod +Bedzie reklama Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 na tak wiek właściciela ciekawy mod nawet parę osób gra na nim aktualnie Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Na tak jeżeli wejdzie dobra reklama. dobra paczuszka + wiek właściciela + przyda się kolejny serwer + Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jeśli zostanie wykupiona reklama i mi to pokażesz na PW to możemy pomyśleć. Póki co nie przyjmujemy serwerów, które "planują" reklamę, a takowej nie mają 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xSNIP3R Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 17 godzin temu, Trivor napisał: Jeśli zostanie wykupiona reklama i mi to pokażesz na PW to możemy pomyśleć. Póki co nie przyjmujemy serwerów, które "planują" reklamę, a takowej nie mają Sprawdź pw. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 17 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi