Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Serwer FFA

xSNIP3R

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

IP serwera: 188.165.19.26:27120

Mod: FFA  (skiny, kosy, rękawiczki, rankingi,rangi itp. + skromne nagrody za top3) Mapy: (dust, mirage, cache, train, over, nuke, inferno+ myślę nad dodaniem starego cobbla)

Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.19.26:27120/ tutaj minus gdyż gametracker dodałem 3dni temu dopiero ;/

Wiek Właściciela: 22

Hosting:  pukawka.pl

Sloty: 16- zostaną rozszerzone do 20

Dlaczego akurat my?: Szukam dobrej sieci, a Wy na taką wyglądacie po moim researchu. Posiadacie super forum i bardzo fajne community.  Chcę stworzyć serwer, który stanie się przykładem dla innych. 

Kilka słów ode mnie: Nad serwerem czuwam ciągle, nawet gdy jestem w pracy. Ciągle działam nad reklamą, różne grupy fb, forum + na dniach zostanie wykupiona reklama z cssetti. Myślę też nad reklamą u jakiegoś mniejszego youtubera. Jakość serwera jest wysoka, potwierdza to fakt że gracze którzy wejdą na serwer prawie zawsze na niego wracają :)

Liczę na długą i owocną współpracę.

Pozdrawiam!!!

Edytowane przez xSNIP3R
Poprawa trackera
  • Zasłużony

Jestem za, ale jeśli serwer ma zostać przyjęty musisz wykupić najpierw reklamę której efekty będą widoczne. Już jeden serwer został przyjęty i skończyło się tak jak zapowiadałem ;) Nie będziemy trzymać serwera który będzie stał 1/20 przez cały czas. Kup reklamę na gosetti, a nie na cssetti xd 

• Użytkownik
Teraz, Sh1zO napisał:

Jestem za, ale jeśli serwer ma zostać przyjęty musisz wykupić najpierw reklamę której efekty będą widoczne. Już jeden serwer został przyjęty i skończyło się tak jak zapowiadałem ;) Nie będziemy trzymać serwera który będzie stał 1/20 przez cały czas. Kup reklamę na gosetti, a nie na cssetti xd 

Pomyliłem, oczywiście chodziło o gosetti :P Miałem wątpliwości czy rzeczywiście ta reklama daję rade, opinie były różne.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

W takim razie, wykupię reklamę na tydzień. Jeśli rzeczywiście będą efekty, przedłużę reklamę :)

Reklama została wykupiona, 13dni trwania :)

Polecam osobiście pograć na serwerze :)

Edytowane przez xSNIP3R
  • Premium
Premium

Myślę, że można dać szanse. Jestem na TAK:

+ Wiek

+ Mod

+/- GT

YdqzqVx.gif.9a6d35b5900c9ef4d41acd25d0ebe03f.gif

• Użytkownik

na tak

wiek właściciela

ciekawy mod

nawet parę osób gra na nim aktualnie 

• Premium
Premium

Na tak jeżeli wejdzie dobra reklama.

dobra paczuszka + 

wiek właściciela + 

przyda się kolejny serwer + 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Właściciel
Właściciel

Jeśli zostanie wykupiona reklama i mi to pokażesz na PW to możemy pomyśleć. Póki co nie przyjmujemy serwerów, które "planują" reklamę, a takowej nie mają

• Lubię to! 1
  • Użytkownik
17 godzin temu, Trivor napisał:

Jeśli zostanie wykupiona reklama i mi to pokażesz na PW to możemy pomyśleć. Póki co nie przyjmujemy serwerów, które "planują" reklamę, a takowej nie mają

Sprawdź pw.

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]