Premium NetaO RIP Opublikowano 13 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Proponuję usunąć z sieci serwer GO:MOD. Od miesiąca trwają obiecanki że będzie reklama, serwer będzie full i inne bajki a jak widać na słowach się kończy. Brzydko to wygląda na forum jak serwer cały czas stoi pusty na forum. Chłopaki sami nie wiedzą czego chcą palny są ale na tym się kończy. @Kamilek z tego co mi się wydaje reklamę kupują już siódmy raz. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Jestem zza albo niech reklame kupia bo tak ciagle pusty stoi Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ja wiedziałem, że to się tak skończy, ale ktoś upierał się, że reklama będzie. @Trivor Ty jesteś szefem, decyduj 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ten serwer po tygodniu powinien zostać usunięty a osoby ostrzeżone tym że obiecali nam że gomod będzie pękał wszwak. Okazuje się że te słowa są nic niewarte. Również jestem za tym aby usunąć serwer w trybie natychmiastowym. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 13 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 22 minuty temu, Sh1zO napisał: Ja wiedziałem, że to się tak skończy, ale ktoś upierał się, że reklama będzie. Zostałam okłamana Jo wyebać i permy dzieciakom z kłamanie bo same nie wiedzą jak się mają 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Przecież od początku było widać że nic nie ruszy... Jestem ZA! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 panowie trochę oszukaliscie, za wyrzuceniem serwera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Powiem wam coś już mnie ten serwer nie interesuje a jak patrzalem na pukawce zostało do końca 9 godzin i serwer zniknie Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 14 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z jednej strony nie przyjąć osób, które jednak siedza na sieci i coś robią tez byłoby słabe. Nauczka na przyszłość by bardziej przypilnować to co kto obiecuje. Jakby nie było siec nie straciła wiec tez teraz nie ma sensu wieszać psów na kimś bo mu nie wyszło. Może mieli ambicje ale przerosło ich to. Bardzo dobrze wiem ile trzeba wywalić kasy na 1.6 by serwer „pękał „ może po prostu nie zdawali sobie sprawy, ze kieszonkowe na kebsa jest niewystarczające. za usunięciem ( : Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Dokładnie zgadzam sie z użytkowniczką Dusia, i ogólnie z opem seerwer out Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 jestem za zbędny jest pusty serwer Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Serwer został usunięty Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 15 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi