Użytkownik∙ Wikaa. Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Nick z CS: Wikaa ` Admin banujący: A nie wiem Serwer: DD2 #1 Data zdarzenia: Przed chwilą Opis sytuacji: Pan Kamilek mial demko rozpisać ,ale coś mu cięzko to idzie Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Wycinek bana z konsoli: The server operator has added you to banned list permanently Added to banned list permanently Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Kamilek jakaś odpowiedź na to? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Wikaa. Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @truc2fou jezeli dasz bana przez "addban" to niestety tego nie widać w amxbansie chyba ,ze inaczej dał idk ok. 17:19 po tym jak Pan "Kamilek" wyszedł z serwer'a polecial banik z dupki Mial rozpisywać demko a teraz nagle nie musi XD 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Dostalas bana tylko na 1 h bo mnie denerwowalas wiec poczekaj jak nie bedziesz mogla wbic to pisz na steam do mnie prosze o zamkniecie tego tematu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi