GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 38 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od pory dnia, bo też mam swoje obowiązki. Praca, dom, dzieciaki. Ale tak przed i po pracy jestem dostępny w 80 % i ten czas chcialbym właśnie poświęcić na forum. 4. Co chciałbyś zmienić: Sam nie wiem, znacie mnie już troche, lubię czasem zaskakiwać. 5. W czym chciałbyś pomóc: Wyręczyć czerwonych oraz niebieskich odnośnie pilnowania ładu, porządku i sterylności na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę że się sprawdzę, lubie wyzwania w sumie to jest to co mnie bardzo kręci robić coś z czego widać zmiany. 7. Staż na forum: Zarejestrowany 21 pazdziernika 2019r 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem jeszcze na starym Ekskejpie do czasu fuzji forum. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Okres próbny +wiek +doświadczenie +staż 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Na nie. Odjebales juz jedna akcje, mianowicie perfidnie kopiując czyjeś podanie. Nie pamiętam czy to było UBT, czy moderator, ale była taka sytuacja. Z UBT również byłeś zdegradowany z powodu swojego braku umiejętności, gdzie bodajże dawałeś ub ludziom, którzy perfidnie się palili. Więcej do napisania nie mam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 na nie masz już rangę to się nią zajmij -posiada już rangę -mało godzin nabitych na forum -aktywność średnia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 okres próbny +jakieś doświadczenie posiada +troche stary (wiek) xd +aktywny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Okres próbny +/- aktywny +wiek -/+ podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Ogarnięty +Pomocny Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Już głuchy i ślepy (nie obrażając takich ludzi) byłby lepszym kandydatem od Ciebie, @Radziuu we zobacz czy plagiatu nie zrobił XDD - plagiatowanie podań, artykułów. - średnia znajomość polszczyzny. - mało widoczny, poza dziwnymi wpisami i działem UB. - podatny na prowokacje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Niestety pomimo duszy towarzystwa którą jesteś i dość sporym wiekiem jestem na NIE. A dlaczego? już Ci mówię kochany. Podanie mnie nic, a nic nie przekonało, wyglada jakby było napisane na kolanie. Aktywność Twoja tez za duża z tego co zauważyłem nie jest, a moderator powinien szczególnie tym wykazywać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 nie -placzek -nie potrafi pisac podan, pewnie ktos z rodziny zrobił to za Ciebie -nie myslisz logicznie elo psycha siada? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Jestem na nie. W dniu 14.02.2020 o 22:34, GENERAL ALADEEN napisał: 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem jeszcze na starym Ekskejpie do czasu fuzji forum. - Nie zapominajmy, że mimo posiadania Moderatora to byłeś także jedną z wielu osób, która dostała najwięcej degradacji na owym forum. (z funkcji Moda 2 degrada dostałeś z tego co pamiętam.... a dużo pamiętam bo byłem tam od początku). - Jesteś hipokrytą (bez obrazy). -/+aktywność. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dawid wiesz, że nic do Ciebie nie mam. Lecz jesteś mało aktywny oprócz działu UB. Jesteś chętny do kłótni jeżeli Cie ktoś sprowokuję. I nie oszukujmy się moje podanie na rangę 3x niższą grafika jest bardziej rozpisane niż twoje. Obecnie na nie. Za tydzien jak zlozysz z lepsza aktywnoscia i rozpisanym podaniem zmienie zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Twoje plagiatowanie podań było niedopuszczalne, ale jestem zdania że każdemu należy się szansa. Moderator to wizytówka forum, więc musiałbyś nieco zmienić swoją postawę na strefoboxie, jako mod nie możesz sobie pozwolić na dosyć słabe teksty bo inni to widzą. Sprawa podobna do innego kandydata, posiadasz doświadczenie, więc odrazu będę mógł wystawić Cię na głębokie wody. Jestem za okresem próbnym. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi