Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] GENERAL

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Dawid
2. Wiek: 38 lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Zależy od pory dnia, bo też mam swoje obowiązki. Praca, dom, dzieciaki. Ale tak przed i po pracy jestem dostępny w 80 % i ten czas chcialbym właśnie poświęcić na forum.
4. Co chciałbyś zmienić: Sam nie wiem, znacie mnie już troche, lubię czasem zaskakiwać. ;)
5. W czym chciałbyś pomóc: Wyręczyć czerwonych oraz niebieskich  odnośnie pilnowania ładu, porządku i sterylności na forum.
6. Dlaczego akurat ty: Myślę że się sprawdzę, lubie wyzwania w sumie to jest to co mnie bardzo kręci  robić coś z czego widać zmiany.
7. Staż na forum: Zarejestrowany 21 pazdziernika  2019r
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem jeszcze na starym Ekskejpie do czasu fuzji forum.

• Ha ha 4
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Okres próbny

+wiek

+doświadczenie

+staż

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Na nie.

Odjebales juz jedna akcje, mianowicie perfidnie kopiując czyjeś podanie. Nie pamiętam czy to było UBT, czy moderator, ale była taka sytuacja. Z UBT również byłeś zdegradowany z powodu swojego braku umiejętności, gdzie bodajże dawałeś ub ludziom, którzy perfidnie się palili. Więcej do napisania nie mam.

• Super 1
  • Ha ha 1

478xKxC.jpg 

• Użytkownik

na nie

masz już rangę to się nią zajmij 

-posiada już rangę 

-mało godzin nabitych na forum

-aktywność średnia 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

okres próbny

+jakieś doświadczenie posiada

+troche stary (wiek) xd

+aktywny

• Lubię to! 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Okres próbny

+/- aktywny

+wiek

-/+ podanie

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Już głuchy i ślepy (nie obrażając takich ludzi) byłby lepszym kandydatem od Ciebie, @Radziuu we zobacz czy plagiatu nie zrobił XDD

- plagiatowanie podań, artykułów.

- średnia znajomość polszczyzny.

- mało widoczny, poza dziwnymi wpisami i działem UB.

- podatny na prowokacje. 

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Niestety pomimo duszy towarzystwa którą jesteś i dość sporym wiekiem jestem na NIE. A dlaczego? już Ci mówię kochany. Podanie mnie nic, a nic nie przekonało, wyglada jakby było napisane na kolanie. Aktywność Twoja tez za duża z tego co zauważyłem nie jest, a moderator powinien szczególnie tym wykazywać. 

• Przykro mi 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Użytkownik

nie

-placzek

-nie potrafi pisac podan, pewnie ktos z rodziny zrobił to za Ciebie

-nie myslisz logicznie elo

psycha siada?

• Ha ha 1
  • Przykro mi 1

PAPUGA.png

• Użytkownik

Jestem na nie. 

W dniu 14.02.2020 o 22:34, GENERAL ALADEEN napisał:

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem jeszcze na starym Ekskejpie do czasu fuzji forum.

- Nie zapominajmy, że mimo posiadania Moderatora to byłeś także jedną z wielu osób, która dostała najwięcej degradacji na owym forum. (z funkcji Moda 2 degrada dostałeś z tego co pamiętam.... a dużo pamiętam bo byłem tam od początku).

- Jesteś hipokrytą (bez obrazy).

-/+aktywność.

• Przykro mi 1
  • Użytkownik∙

Dawid wiesz, że nic do Ciebie nie mam. Lecz jesteś mało aktywny oprócz działu UB. Jesteś chętny do kłótni jeżeli Cie ktoś sprowokuję. I nie oszukujmy się moje podanie na rangę 3x niższą grafika jest bardziej rozpisane niż twoje. 

Obecnie na nie.

Za tydzien jak zlozysz z lepsza aktywnoscia i rozpisanym podaniem zmienie zdanie.

• Przykro mi 1
  • Zasłużony

Twoje plagiatowanie podań było niedopuszczalne, ale jestem zdania że każdemu należy się szansa. Moderator to wizytówka forum, więc musiałbyś nieco zmienić swoją postawę na strefoboxie, jako mod nie możesz sobie pozwolić na dosyć słabe teksty bo inni to widzą. Sprawa podobna do innego kandydata, posiadasz doświadczenie, więc odrazu będę mógł wystawić Cię na głębokie wody. Jestem za okresem próbnym.

• Lubię to! 2
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]