Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 19 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum zaglądam praktycznie codziennie. Ile czasu mogę poświęcić? Zależy od dnia raz jestem dłużej raz krócej lecz zawsze staram się przeglądać forum by być na bieżąco z tym co się tutaj dzieje. 4. Co chciałbyś zmienić: Obecnie forum funkcjonuje dobrze i zmian wizualnych praktycznie nie potrzeba. Chciałbym również pomóc obecnej administracji w pilnowaniu porządku na forum jak i w poszczególnych działach. 5. W czym chciałbyś pomóc: W pierwszej kolejności chcę pomóc w utrzymaniu porządku na forum bo to jest najważniejsze dalej również chcę pomagać użytkownikom forum a także pilnować działów by nie było zbędnego spamu a publikowane treści były odpowiednie dla nas wszystkich. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę, że jestem osobą obiektywną, miłą i bezkonfliktową przynajmniej taki staram się być nie mnie to oceniać. Moim zdaniem użytkownicy odbierają mnie bardzo dobrze a sam nie stwarzam problemów. Chcę również spróbować czegoś nowego doświadczenie jakieś tam jest bawiłem się różnymi programami ale nigdy nie pełniłem takiej funkcji lubię wyzwania i myślę, że jest to odpowiednie miejsce by zrobić pierwszy krok ku temu. 7. Staż na forum: Prawie cztery miesiące. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Byłem lecz nie była to tematyka [CS'A] lecz [GOTHICA] pewnie różnią się w panelu ale myślę, że niektóre rzeczy mają podobny schemat a reszty rzeczy z chęciom się poduczę. 1 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 okres próbny - kolorowanka straszna + wiek + wymagania 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Jestem na Tak +Wiek +Aktywny +Ogarnięty +Pomocny Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Również jestem na tak ` Aktywny na forum ` Podanie ładnie napisane ` Nie dajesz sobie wejść na głowę, a to się ceni Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 No ową kolorowanką to mnie nie przekonałeś, ale jej wnętrze coś tam mnie trochę przekonało. Z ta aktywnością tak na bakier jest ale zawsze można poprawić. Widać, ze chęci masz, a para rąk do dobry zawsze się przyda, bo ówcześni moderatorzy długo żyć tez nie będą. Moim skromnym zdaniem jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na tak +podanie +wiek +aktywność +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik toxikel Opublikowano 17 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Na tak +wiek + podanie przyzwoicie napisane +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Po kilku latach to chyba ta okazja XDDD Jestem na tak. +aktywny +staż +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ponczekawp Opublikowano 18 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Dałbym mu szansę +ZNANY +WIEK +PODANIE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 21 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi