Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Pod Ostrzałem #2 .::FocuS::.

0101

Recommended Posts

• cannabis

Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" 

Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @.::FocuS::. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : 

Użytkownik nr 1 : Focus dobry według mnie moderator dobrze sprawdza demka ogarnia i sympatyczny z niego wariat no czasami bluzga na ts3

Użytkownik nr 2 : no to focus to taki fajny chłopak, przyjazny ma dużego fiuta (nie pytaj skąd wiem)

Użytkownik nr 3 : No to tak, Mati ogarniety, glupi, ale go szanuje i tak, niestety, ale malo smieszny, pomocna lapa jak u wujka itp. Za duzo by tu mowic

Użytkownik nr 4 : Wygląda na całkiem spoko gościa, choć z tego co zauważyłem łatwo ulega presji, co skutkuje złymi decyzjami. Więcej samodzielności i będzie dobrze. Pozdrawiam

Użytkownik nr 5 : Sympatyczny i przyjazny kolega. Chętnie udziela pomocy :)

Użytkownik nr 6 : Focus wydaję się być bardzo w porządku i pomocny, może i jestem na forum krótko ale widzę, że jest z niego dojrzały i wyrozumiały facet. Pozdrawiam i życzę Ci abyś piął się w górę!
Nawet spoko czasami trochę chamski wobec innych

Użytkownik nr 7 : Miły, ogarnięty oraz zna się na rzeczy. Dobry gamer choć bot na DD2 :) Taki troszkę NOLIFE.

Użytkownik nr 8 : Haha nie jestem pewna ale chyba gralam z nim kilka razy :D wydaje się sympatyczna osoba ;) więcej nic nie napisze bo nie znam go za bardzo:D

Użytkownik nr 9 : Dobry. Co można powiedzieć o fokus dobry moderator. Godny zaufania. Botek w Cs 1.6

Użytkownik nr 10 : Aaaa on to jakiś taki dziwak jest xD

Kolejne "Pod ostrzałem" ukażę się,gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby którą chcę wziąć pod celownik. 

Dziękuje za udzielanie odpowiedzi i za zainteresowanie tematem  

Edited by DyLu
  • Lubię to! 5

sygna.gif.88676c7876784b1787c5fc8e2b23ab73.gif                                 

• Zasłużony

Dzięki wszystkim za odpowiedzi na mój temat. Dowiedziałem się co mniej więcej o mnie sądzicie. :)

Szanowny użytkowniku 2 wiem że mam dużego penis, ale skąd ty to wiesz?

Pozdro 600.

51683570_297088187619242_6675294134867066880_n.jpg.c5e935681b7060de6d8cc2535b0b197c.jpg

• Marves changed the title to Pod Ostrzałem #2 .::FocuS::.
  • Marves locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]