cannabis 0101 Posted August 5, 2018 cannabis Share Posted August 5, 2018 (edited) Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się nasz moderator @.::FocuS::. Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr 1 : Focus dobry według mnie moderator dobrze sprawdza demka ogarnia i sympatyczny z niego wariat no czasami bluzga na ts3 Użytkownik nr 2 : no to focus to taki fajny chłopak, przyjazny ma dużego fiuta (nie pytaj skąd wiem) Użytkownik nr 3 : No to tak, Mati ogarniety, glupi, ale go szanuje i tak, niestety, ale malo smieszny, pomocna lapa jak u wujka itp. Za duzo by tu mowic Użytkownik nr 4 : Wygląda na całkiem spoko gościa, choć z tego co zauważyłem łatwo ulega presji, co skutkuje złymi decyzjami. Więcej samodzielności i będzie dobrze. Pozdrawiam Użytkownik nr 5 : Sympatyczny i przyjazny kolega. Chętnie udziela pomocy Użytkownik nr 6 : Focus wydaję się być bardzo w porządku i pomocny, może i jestem na forum krótko ale widzę, że jest z niego dojrzały i wyrozumiały facet. Pozdrawiam i życzę Ci abyś piął się w górę! Nawet spoko czasami trochę chamski wobec innych Użytkownik nr 7 : Miły, ogarnięty oraz zna się na rzeczy. Dobry gamer choć bot na DD2 Taki troszkę NOLIFE. Użytkownik nr 8 : Haha nie jestem pewna ale chyba gralam z nim kilka razy wydaje się sympatyczna osoba więcej nic nie napisze bo nie znam go za bardzo:D Użytkownik nr 9 : Dobry. Co można powiedzieć o fokus dobry moderator. Godny zaufania. Botek w Cs 1.6 Użytkownik nr 10 : Aaaa on to jakiś taki dziwak jest Kolejne "Pod ostrzałem" ukażę się,gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby którą chcę wziąć pod celownik. Dziękuje za udzielanie odpowiedzi i za zainteresowanie tematem Edited August 22, 2018 by DyLu 5 Link to comment
Użytkownik∙ Marves Posted August 5, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 5, 2018 spk. Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 5, 2018 Zasłużony Share Posted August 5, 2018 Dzięki wszystkim za odpowiedzi na mój temat. Dowiedziałem się co mniej więcej o mnie sądzicie. Szanowny użytkowniku 2 wiem że mam dużego penis, ale skąd ty to wiesz? Pozdro 600. Link to comment
Recommended Posts