Użytkownik Protek Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Imię: Mateusz Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: to proste, główny powód jest taki, że chciałbym pomóc i przede wszystkim niwelować cziterów, dbać o porządek , pomagać, napisałbym że namawiać do kupna vip/svip ale pewnie ludzie to zobaczą haha Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: dd1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak , cod 2 (rcon) , cod 4 (rcon) cs 1.6 (amx,rcon) , teoretycznie i praktycznie ogarniam, bo wiadomo bycie adminem to nie tylko komendy a odpowiednie zachowanie do niespodziewanej i losowej sytuacji Znajomość amxx i panelu (0-10): biegle posługuję się amx, rconem trochę mniej biegle , ogólnie do flagi l nie mam żadnego problemu, ftp kiedyś liznąłem ale nie pchałem i nie mam zamiaru się w to pchać Wsparcie finansowe (TAK/NIE): pewnie, że tak Coś o sobie: więc tak w przeszłości trenowałem sztuki walki nawet nieźle mi szło ale nie wyszło, jeżdżę audi ( tak wiem to ma wielkie znaczenie ) , ogólnie to jestem wesoły chłopak, urodziłem się ze skłonnościami rzucania wszelakich sarkazmów, kulturka jest, powaga też , ale prawda jest taka że , żeby wyrobić sobie o mnie zdanie trzeba mnie poznać pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Jestem za okresem próbnym! +wiek +doświadczenie +składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 na nie - gt - podanie takie sobie - /+ doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Protek Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 39 minut temu, bajnelanda napisał: na nie - gt - podanie takie sobie - /+ doświadczenie -no gt jest takie jak się jest 23 letnim facetem co ma dziewczyne i pracuje także wiesz ale zawsze to można poprawić ale moim zdaniem liczą się chęci - no masz racje, mogłem wysłać w formie listu ale nie znam adresu hahaha - zawsze mógłbym nakłamać że amx 100/10 , rcon 100/10 , ftp 100/10 ale po co ? Szczerość jest lepsza moim zdaniem dystans zalecany, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 15 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 na nie -staż na forum -podanie nie przekonuje -nie znany na forum +składka i edytuj swój post, żeby nie pisać koma pod podaniem Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi