Użytkownik optymista Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze:optymista Wiek:34 Mutacja głosu:ta Czas spędzony na serwerze (link do GT):Nie mam Czy miałeś styczność z amxmodmenu: miałem Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Mam 34 Lat mieszkam w Warszawie, Generalnie interesuje się w dużym stopniu motoryzacją Motocyklową i piłką nożną, siedzę trochę w obróbce filmików, "dlaczego ja mam zostać adminem?" generalnie spędzam sporo czasu w tygodniu na tym serwerze 6-7 godzin dziennie czasem więcej jak mam czas, jestem solidny i trzymam się zasad, znam się na regulaminie serwera wiem co można robić czego nie i mam zamiar tego przestrzegać.. Dlatego myślę że sprawdzę się w tej roli Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam):GG-70382210 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Tak Składka (11.07 SMS):Tak Edytowane 16 Lutego 2020 przez optymista Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @optymista zglos sie do mnie na pw w celu oplacenia skladki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3rd Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi