Użytkownik Yoss Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nick : Yoss Czas i data zdarzenia : około 06:50 13.02.2020r. Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : Brak Coś od siebie : Witam dostałem bana i miałem wstawić sreeny , problem w tym że nie mogę ich wstawić bo ich nie mam. były opiekun tego serwera powiedział mi że na windows 7 zdarzają się takie przypadki. Co mogę powiedzieć jestem czysty oki dostałem bana i miałem wstawić sreeny zrobiłbym to gdybym je miał jestem w kropce bo kuż nie wiem co mam robić, więc chcę się odwołać od tego bana i proszę o UB. Pozdrawiam Yoss Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 16 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Niestety, ale ssy zostały wykonane, albo je usunąłeś albo coś kręcisz. @Demon007 pamiętasz całe zajście? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Yoss Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Witaj. Jak mogłem je usunąć nic kręce jak by mi nie zależało na grze to bym się nie odwoływał. Pisałem do Zbakane_OkO i on mi napisał że na windows7 zadarzają się takie przypadki kurcze mówię jak jest już mnie męczy ta cała sytuacja już nie wiem co mam zrobić nie jestem tak biegły w te klocki to co mogę jeszcze zrobić przecież jak by były to bym wstawił bo czuję się nie winny nie wien zapytaj @Szadi on ci powie sprawdzał mnie już aż tu nagle wszedł @Demon i bach i o to ta cała sytuacja. Pozdrawiam Yoss Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Już nie musisz wstawiać ponieważ, wbiłeś na aktywnym banie ip sie pokrywa z banem, co teraz dostałeś. Zmiana steama ci nic nie dała wała to możesz wciskać na innej sieci a nie nam link do bana wcześniejszego --> https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5252 Przykro mi ALE BRAK UB 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Cziter zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi